Όλοι οι καλοί χωρέσανε...Όλοι οι καλοί χωρέσανε...

Στην κατάμεστη αίθουσα της Αντωνιάδειου Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών το κοινό της Βέροιας παρακολούθησε σε δυο συνεχόμενες παραστάσεις την πρεμιέρα του έργου «Όλοι οι καλοί χωράνε» από τη θεατρική ομάδα του Π.Γ.Σ. «Ο Προμηθέας». Την Κυριακή 11 Μαΐου 2014, όλοι όσοι παρακολούθησαν την παράσταση δήλωσαν ενθουσιασμένοι. 

Το γεγονός ότι διασκέδασαν βεβαιώνεται από το συνεχές γέλιο που ακούγονταν μέχρι τα παρασκήνια και τα ιδιαίτερα κολακευτικά σχόλια για το σύνολο της προσπάθειας.  Το έργο, διασκευασμένο και σκηνοθετημένο από τον Διονύση Καρολίδη, μια ξεκαρδιστική κωμωδία με 14 ηθοποιούς επί σκηνής, θα επαναληφθεί στη Βέροια σε μια ακόμη παράσταση μέσα στον Ιούνιο και στη συνέχεια θα περιοδεύσει όπως κάθε καλοκαίρι σε διάφορες περιοχές του νομού και όχι μόνο.

Ο σύλλογος και η θεατρική ομάδα αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε όλους όσους χρόνια τώρα στηρίζουν τον «Προμηθέα» παρακολουθώντας τις παραστάσεις μας και συμμετέχοντας σε όλες τις εκδηλώσεις του συλλόγου. Η αθρόα προσέλευσή σας και το χειροκρότημά σας μάς δίνει τη δύναμη να συνεχίσουμε και να στηρίξουμε όλες τις δραστηριότητες του συλλόγου.  

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο