Πλήθος επαφών είχε την Τρίτη ο Στ. ΣαρηγιαννίδηςΠλήθος επαφών είχε την Τρίτη ο Στ. Σαρηγιαννίδης...

Επιχειρήσεις και καταστήματα της Βέροιας επισκέφτηκε το απόγευμα της Τρίτης ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας, Στάθης Σαρηγιαννίδης, 
Σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα κατά την διάρκεια της επίσκεψης είχε την ευκαιρία να συναντήσει και συνομιλήσει με  εμπόρους και καταναλωτές, οι οποίοι του εύχονταν από καρδιάς “Καλή επιτυχία” στον αγώνα του και  τονίζοντάς του ότι είναι καιρός να δοθούν ευκαιρίες σε νέους ανθρώπους με όραμα, διάθεση και αξίες ώστε να παλέψουν για ένα καλύτερο αύριο. 

Στη συνέχεια, το απόγευμα της ίδια μέρας, ο κ. Σαρηγιαννίδης παραβρέθηκε στο “ Αιγές Μέλαθρον” και παρακολούθησε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την ομιλία της νυν και υποψήφιας ευρωβουλευτή της Ν.Δ  Ρ. Κράτσα, συμμετέχοντας ενεργά στην συζήτηση καταθέτοντας τις απόψεις τους για τα θέματα που αναλύθηκαν κατά την διάρκεια της ομιλίας.Το βράδυ της Τρίτης ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Στάθης Σαρηγιαννίδης παραβρέθηκε στα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής “ΟΥΡΑΝΟΙ / εντός – εκτός”  του Παύλου Βασιλειάδη στην  Gallery Παπατζίκου  στην Βέροια με θέμα το σύμπαν και την μυθολογία. Πραγματικό ταξίδι η έκθεση“ Ουρανοί/ εντός- εκτός” του κ. Βασιλειάδη δήλωσε  ενθουσιασμένος  εκφράζοντας θερμά συγχαρητήρια στον ταλαντούχο καλλιτέχνη.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο