Το 50ο συνέδριο της ΕΣΕΤ στην Πιερία - Ικανή εκπροσώπηση δημοσιογράφων από Ημαθία



Το πεντηκοστό (50ο) συνέδριο της ΕΣΕΤ στην Πιερία - Ικανή εκπροσώπηση δημοσιογράφων από Ημαθία...

Στην Πιερία πραγματοποιείται το 50ο Πανελλήνιο Δημοσιογραφικό Συνέδριο της Ένωσης Συντακτών Επαρχιακού Τύπου (ΕΣΕΤ) με θέμα "Η σχέση, η αλληλεπίδραση, η περίοδος κρίσης και οι δυνατότητες συνεργασίας με στόχο την ανάκαμψη".

Το συνέδριο ξεκίνησε χθες Παρασκευή (30/5) με την υποδοχή των συνέδρων και δείπνο γνωριμίας, συνεχίζεται σήμερα Σάββατο (31/5) με την πραγματοποίηση συνεδριών και ολοκληρώνεται αύριο Κυριακή (1/6), με ξενάγηση στον αρχαιολογικό χώρο του Δίον.


Επίσης, το μεσημέρι του Σαββάτου (31/5) οι σύνεδροι ξεναγήθηκαν στον Όλυμπο και παρακάθισαν σε γεύμα στην Αγία Τριάδα, που ετοίμασε και πρόσφερε ο Ορειβατικός Σύλλογος Βροντούς Πιερίας.

Το συνέδριο πραγματοποιείται στο Κέντρο Μεσογειακών Ψηφιδωτών στο Δίον Πιερίας, ενώ συνδιοργανωτές είναι η Ένωση Ξενοδόχων Πιερίας (που προσφέρει δωρεάν φιλοξενία στους συνέδρους), ο Οργανισμός Φεστιβάλ Ολύμπου, ενώ συμμετέχουν διάφοροι τοπικοί φορείς της Πιερίας, καθώς και χορηγοί τοπικών προϊόντων (κρασία, ελιές, κεράσια, τσάι Ολύμπου).

Στο 50ο Συνέδριο μετέχουν και δημοσιογράφοι από την Ημαθία, όπως ο Νίκος Βουδούρης (InVeria.gr), οι Βαλάντης Λιόλιος και Μαρία Ζαφείρκου (naousanews.gr), o Νίκος Σουρλόπουλος (Εφ. "Πολίτης"), ο Κώστας Τσιμόπουλος (24oresimathia.gr), o Φώτης Αργυρίου (εφ. ΕΠΤΑ).

Από αριστερά: Εύη Μιχωλού, δημοσιογράφος από την Πιερία και υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων της ΕΣΕΤ, Νίκος Σουρλόπυλος, Βαλάντης Λιόλιος και Νίκος Βουδούρης.

Η "ψυχή" του συνεδρίου Εύη Μιχωλού

Τα τοπικά προϊόντα της Πιερίας που προσφέρθηκαν στους συνέδρους 

Αγ. Τριάδα Ολύμπου - Καταφύγιο ΣΕΟ Βροντούς

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο