Ο Κ. Καλαϊτζίδης σε τελετή παράδοσης ξιφών σε νέους Υπαστυνόμους Β΄Ο Κ. Καλαϊτζίδης σε τελετή παράδοσης ξιφών σε νέους Υπαστυνόμους Β΄...

Στην τελετή παράδοσης ξιφών στους νέους Υπαστυνόμους Β΄ της Ελληνικής Αστυνομίας, οι οποίοι αποφοίτησαν επιτυχώς, μετά από πολύμηνη εκπαίδευση στην Σχολή Επιμόρφωσης και Μετεκπαίδευσης της ΕΛ.ΑΣ βρέθηκε, το πρωί της Παρασκευής 13 Μαΐου, ο εκλεγμένος αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας κ. Κώστας Καλαϊτζίδης, ο οποίος συνεχάρη τον διοικητή της Σχολής Αστυνομικό Υποδιευθυντή κ. Κούγκα, τους αξιωματικούς και τα στελέχη της Σχολής, καθώς και τους νέους Υπαστυνόμους για το έργο τους, το οποίο είναι λειτούργημα αυτοθυσίας προς την ελληνική κοινωνία.

«Συγχαίρω θερμά τον διοικητή, τους αξιωματικούς και τα στελέχη της Σχολής  Επιμόρφωσης και Μετεκπαίδευσης της ΕΛ.ΑΣ στη Βέροια, γιατί επιτέλεσαν, επιτελούν και θα επιτελέσουν  στο μέλλον ένα σημαντικότατο έργο προς τους Έλληνες πολίτες, εφοδιάζοντας τους νέους αξιωματικούς του Σώματος με ικανά στελέχη που θα ηγηθούν των ανδρών της ΕΛ.ΑΣ, στην αποτροπή της αυξανόμενης εγκληματικότητας στη χώρα μας.  

Από την 1η Σεπτεμβρίου, με την ανάληψη των καθηκόντων μου στην ηγεσία της Π.Ε Ημαθίας, η συνεργασία μας με τον διοικητή κ. Κούγκα και φυσικά με τους βουλευτές και τους εκλεγμένους δημάρχους της Ημαθίας, θα ενταθεί, ώστε οι εγκαταστάσεις της Σχολής να ολοκληρωθούν περαιτέρω,  για να καταστεί  ακόμη λειτουργικότερη στο έργο που ήδη προσφέρει» τόνισε ο κ. Καλαϊτζίδης, μετά το πέρας της τελετής.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο