Οι δηλώσεις Ν. Πατσιαβούρα και Χ. Ουσουλτζόγλου για τα παράνομα τραπεζοκαθίσματα (βίντεο)



Οι δηλώσεις Ν. Πατσιαβούρα και Χ. Ουσουλτζόγλου για τα παράνομα τραπεζοκαθίσματα (βίντεο)...

Όπως από το πρωί μετέδωσε το InVeria.gr, ο Εμπορικός Σύλλογος Βέροιας αποφάσισε να προχωρήσει σε πιο δραστικά μέτρα, αντί του διαλόγου που μέχρι σήμερα είχε, και κατέθεσε σχετικά αναφορά για το πλήθος των καταγγελιών από μέλη του και απλούς πολίτες, σχετικά με την ανεξέλεγκτη ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων από 2-3 καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος στο πεζοδρομημένο εμπορικό κέντρο.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί δηλώσεις του προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Βέροιας Νίκου Πατσιαβούρα, καθώς και την παρέμβαση της Δημάρχου Βέροιας Χαρούλας Ουσουλτζόγλου:

Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

  1. Δυστυχώς η ανικανότητα της δημάρχου έγινε φανερή, για άλλη μια φορά απούσα από άλλο ένα πρόβλημα της πόλης, άφησε τον εμπορικό Σύλλογο να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά, λες και είναι δική του αρμοδιότητα. Δηλαδή με την απουσία του Δήμου η μία επαγγελματική ομάδα θα στέφεται εναντίον της άλλης για να λύσει τη διαφορά της, όταν η Δήμαρχος έπρεπε να εφαρμόζει τους νόμους και τις αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου. Τελικά μάλλον η κυρία έλαμψε δια της απραξίας της και της αστοχίας της….καλύτερα να αποσυρθεί μήπως και προχωρήσει μπροστά η πόλη. Εύχομαι ο νέος Δήμαρχος να μην κάνει τα ίδια. Οι Δήμαρχοι είναι για να δίνουν λύσεις και όχι για να κρύβονται πίσω από άλλους φορείς. Λυπάμαι πραγματικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο nk μάλλον έχει δίκιο αφού τελευταία ακούγεται όλο και ποιο έντονα ότι η δήμαρχος ολιγωρεί ή καλύτερα καθυστερεί την αλλαγή λαλίστατου προέδρου δημοτικής επιχείρησης ο οποίος και έχει καταδικαστεί από δικαστήριο σε 4 χρόνια φυλακή και ο οποίος ενώ δεν είναι δημοτικός σύμβουλος εξακολουθεί να είναι πρόεδρος στη δημοτική επιχείρηση. Οι καλές γλώσσες λένε ότι έπρεπε να έχει αντικατασταθεί (κατά το νόμο) εδώ και ένα χρόνο. Οι καλές γλώσσες λένε ακόμη ότι η δήμαρχος ανέβαλε σχετικό θέμα από πρόσφατο δημοτικό συμβούλιο Γιατί ; μήπως κάποιος παραβιάζει τους νόμους καθυστερώντας; Για ποιους λόγους; Ο νόμος λένε ότι είναι σαφής και ξεκάθαρος, γιατί δεν εφαρμόζεται;
    Θα μας δώσει κανείς πειστικές απαντήσεις και όχι δικαιολογίες; Τι κάνουν οι άλλοι δημοτικοί σύμβουλοι; Άραγε εξακολουθεί να ισχύει το γνωστό ρητό, «κόρακας κοράκου μάτι δε βγάζει». Εμείς τους ψηφήσαμε για να δίνουν λύσεις και όχι για να σιωπούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το σχόλιό σας για την ανάρτηση (παρακαλούμε να τηρούνται οι όροι που αναφέρονται στους Όρους Χρήσης της ιστοσελίδας)

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο