Τα τρία στοιχήματα του Κώστα Καλαϊτζίδη...



Τα τρία στοιχήματα του Κώστα Καλαϊτζίδη...

Τρεις είναι οι στόχοι - στοιχήματα που θέτει εξαρχής ο νέος αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας Κώστας Καλαϊτζίδης, ενόψει της ανάληψης των καθηκόντων του την 1η Σεπτέμβρη. Τα τρία βασικά θέματα που έχει βάλει σκοπό να δοθεί λύση είναι:

α) Η αγορά της Κουλούρας, β) το διοικητήριο Ημαθίας και γ) ο κάθετος άξονας Βέροιας - Σκύδρας...

Πρόκειται για τρία θέματα που έχουν "βαλτώσει" τα τελευταία χρόνια, ωστόσο ο κ. Καλαϊτζίδης δηλώνει αποφασισμένος ή να δοθεί λύση ή - πράγμα που απεύχεται - να καταδείξει τους υπεύθυνους που κράτησαν και θα κρατούν τα θέματα ανεπίλυτα...

Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

  1. Περιμένουμε εμείς οι επαγγελματίες αλλά και οι πολίτες, την παρέμβαση του νέου Αντιπεριφερειάρχη, όπως άλλωστε έχει υποσχεθεί, για άμεση στελέχωση του Συγκοινωνιών που έχει αδειάσει από υπαλλήλους!
    Είναι πιστεύουμε και αυτό προτεραιότητα διότι μιλάμε για υπηρεσία που εξυπηρετεί εκατοντάδες πολίτες κάθε μέρα.
    Η κατάσταση δεν αντιμετωπίζεται πλέον από αυτούς που έχουν απομείνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Υπάρχει "έτοιμο" Διοικητήριο, με λίγες δαπάνες συντήρησης, οι εγκαταστάσεις του Β Σώματος Στρατού προσφέρονται όχι μόνο για Διοικητήριο της αντιπεριφέρειας, αλλά και τη συγκέντρωση όλων των δημοσίων Υπηρεσιών που τώρα είναι στα ενοίκια.
    Το θέμα είναι να υπάρξει πολιτική βούληση, να το διεκδικήσουμε από το ΥΕΑ.
    Η καλύτερη λύση που έχει ήδη προταθεί από τους φορείς της Ημαθίας, ώστε να πάψουμε να ταλαιπωρούμαστε εδώ και εκεί ψάχνοντας από τη μία Υπηρεσία στην άλλη.
    Δεν υπάρχει κανένας λόγος να ξοδευτεί αυτή τη στιγμή η Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση, ενώ υπάρχει η δυνατότητα αξιοποίησης αρκετών χιλιάδων τετραγωνικών κτιρίων που ανήκουν στο δημόσιο, που αν τελικά δεν γίνει τίποτε, θα είναι ακόμα μερικά κτήρια "φαντάσματα" στην Ημαθία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το σχόλιό σας για την ανάρτηση (παρακαλούμε να τηρούνται οι όροι που αναφέρονται στους Όρους Χρήσης της ιστοσελίδας)

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο