Βέροια: Σε εξέλιξη η "Γιορτή Αλληλεγγύης" από ΑΝ.ΔΥ. και Εύξεινο ΛέσχηΒέροια: Σε εξέλιξη η "Γιορτή Αλληλεγγύης" από ΑΝ.ΔΥ. και Εύξεινο Λέσχη... 

ΑΝΑΚΟΙΚΩΣΗ ΑΝ.ΔΥ. και Ε.Λ.Β.: Η "Γιορτή Αλληλεγγύης" που συνδιοργανώνει το ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΒΕΡΟΙΑΣ  και η ΕΥΞΕΙΝΟΣ ΛΕΣΧΗ ΒΕΡΟΙΑΣ, είναι σε εξέλιξη σήμερα (Σάββατο 28/6) από τις 9 το πρωί μέχρι και τις 10 το βράδυ και έχει στόχο την άμεση ανακούφιση άπορων οικογενειών και μοναχικών ανθρώπων που βρίσκονται σε κατάσταση ανθρωπιστικής ανάγκης. 

Ταυτόχρονα θέλουμε να εκφράσουμε την αντίδραση μας στις πολιτικές φτωχοποίησης που οδηγούν όλο και περισσότερους πολίτες στην εξαθλίωση και την απόγνωση. Μια πτυχή αυτών των πολιτικών είναι το ξεπούλημα της Δημόσιας, της Λαϊκής Περιουσίας προς όφελος ξένων και εγχώριων επενδυτικών συμφερόντων που κερδοσκοπούν σε βάρος όλων μας. Ακόμη ένα δημόσιο κτίριο "προς εκμετάλλευσην μέσω της λίστας του ΤΑΙΠΕΔ" είναι και το πρώην Δικαστικό Μέγαρο στην πλατεία Ωρολογίου. 

Σε όσους υπέστειλαν την Ελληνική Σημαία από το ιστορικό αυτό κτίριο που είναι ταυτισμένο με την ίδια την πόλη και σε όσους ανέχτηκαν την υποστολή της στέλνοντας διαπιστευτήρια υπακοής στην Κυβέρνηση και την Τρόικα, τους θυμίζουμε ότι "χαμένη μάχη είναι μόνο αυτή που δεν δίνεται".

Και ΕΜΕΙΣ είμαστε αποφασισμένοι να μην παραδώσουμε αμαχητί ότι αγαπάμε και ότι οραματιζόμαστε για αυτόν τον τόπο... 


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο