Αναγνώστης: Είμαι μαζί σας, αλλά διαφωνώ με τον τρόπο σας...Αναγνώστης: Είμαι μαζί σας, αλλά διαφωνώ με τον τρόπο σας...

Από τον κ. Σοφοκλή Κουπίδη, λάβαμε και δημοσιεύουμε με χαρά την παρακάτω επιστολή - άρθρο:

Καλημέρα σας,

Είμαι άνεργος εδώ και δύο χρόνια, έχω τρία παιδιά το ένα έντεκα ετών, το άλλο 2 ετών και το τρίτο 20 ημερών.

Εργαζόμουν 10 χρόνια στην εταιρία «ΚΡΙΚΟΣ», σαν βοηθός λογιστή και υπεύθυνος ταμείου και αποθήκης. Τα προηγούμενα χρόνια εργαζόμουν ανελλιπώς από το 1994 σε άλλες δύο εταιρίες στην ίδια θέση.

Ξαφνικά μετά από 18 χρόνια δουλειάς βρέθηκα και εγώ σε αυτήν την θέση , που όλοι φοβόμασταν, της ανεργίας.

Η σύζυγός μου, που είναι επισκέπτρια υγείας, αυτήν την στιγμή δεν εργάζεται γιατί πρέπει να είναι στο σπίτι με τα παιδιά.

Από το 2005 έχουμε πάρει και ένα περίπτερο το οποίο όπως πολύ καλά όλοι γνωρίζουν δεν είναι και στις καλύτερες οικονομικές περιόδους. (μεγάλη μείωση στο εμπορικό κέρδος που διαμορφώθηκε στο 2% με 3% , ραγδαία αύξηση στη φορολογία και μεγάλη διακίνηση λαθραίων).

Το πρόβλημά μας αυτήν την στιγμή είναι καθαρά επιβίωσης. Χρησιμοποιούμε τον τζίρο μας για να ψωνίσουμε τα απαραίτητα.

Λύση ; η μόνη λύση που υπάρχει στο πρόβλημα αυτό και το μόνο «όπλο» νόμιμο και χωρίς άσχημες συνέπειες είναι η ψήφος μας και τίποτα άλλο.

Έτσι καταλήγοντας θα ήθελα να απευθυνθώ στους υπεύθυνους της ΔΕΗ οι οποίοι ανακοινώνουν ότι θα κάνουν διακοπές στο ηλεκτρικό ρεύμα και μάλιστα μας δίνουν και συμβουλές στο τι να κάνουμε όταν θα γίνουν αυτές. Κύριοι έχω την εντύπωση ότι δεν καταλάβατε καλά το τι γίνεται αυτήν την στιγμή στην χώρα μας. Δεν λέω ότι έχετε άδικο, αλλά με το να κατεβάζετε τον «διακόπτη» στα νοικοκυριά και στις επιχειρήσεις δεν νομίζω ότι θα αλλάξει κάτι. Πριν λίγους μήνες είχαμε εκλογές, ας αναρωτηθεί ο καθένας από εσάς τι έκανε τότε και τέλος πάντων ας βρείτε άλλους τρόπους να απαιτήσετε από την Κυβέρνηση.

Έχουμε όλοι αρκετά προβλήματα για να αντιμετωπίσουμε  καθημερινά, μη μας υποχρεώνετε να έχουμε ακόμη ένα… Δεν το αντέχουμε…

Υ.Γ.: Φαντάζομαι να έχετε καταλάβει ότι είμαι με το μέρος σας στον αγώνα σας, αλλά σε καμία περίπτωση δεν συμφωνώ με τον τρόπο που τον διεκδικείτε.     

Ευχαριστώ
    Σοφοκλής Κουπίδης

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο