Διαψεύδει ο Yπ. Εργασίας Γ. Βρούτσης τα σενάρια για λουκέτο στον ΟΑΕΔ


Διαψεύδει ο Yπ. Εργασίας Γ. Βρούτσης τα σενάρια για λουκέτο στον ΟΑΕΔ...

Κατασκευασμένο σχέδιο παραπληροφόρησης είναι σύμφωνα με τον υπουργό Εργασίας, Γιάννη Βρούτση, τα δημοσίευμα που έκαναν λόγο για ενδεχόμενο λουκέτο στον ΟΑΕΔ και μάλιστα με την διαδικασία του «ξαφνικού θανάτου» που εφαρμόστηκε στην ΕΡΤ.

«Μόνο ως προϊόν δημοσιογραφικής αφέλειας ή σκόπιμου αποπροσανατολισμού μπορεί να χαρακτηριστεί το σημερινό ανυπόστατο δημοσίευμα περί ''σχεδίου φνικού θανάτου του ΟΑΕΔ''.Ουσιαστικά πρόκειται για κατασκευασμένο σχέδιο παραπληροφόρησης που υπονομεύει την εθνική προσπάθεια στον κρίσιμο τομέα της αντιμετώπισης της ανεργίας» είπε ο κ. Βρούτσης.

«Το τελευταίο διάστημα ο ΟΑΕΔ ενισχύεται σημαντικά: αφενός μέσα από τη διαχείριση αυξημένων κοινοτικών πόρων για τη δημιουργία προγραμμάτων ενίσχυσης της απασχόλησης και αφετέρου μέσα από την ισχυροποίηση και βελτίωση των δομών του στους κρίσιμους τομείς της επαγγελματική κατάρτισης και μαθητείας» επεσήμανε ο υπουργός.

«Τώρα που τα πράγματα βελτιώνονται σε όλους τους τομείς για την πατρίδα μας, εκτός από περίεργο είναι και ύποπτο που κάποιοι προσπαθούν με ανύπαρκτα επικοινωνιακά εφευρήματα να δηλητηριάζουν την κοινή γνώμη», τόνισε τέλος.

πηγή: Voria.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο