Άνοιξε τις πύλες της η 6η Εμποροβιοτεχνική Έκθεση Πιερίας - Κ. Μακεδονίας (φώτο)


Τα εγκαίνια της 6ης Εμποροβιοτεχνικής Έκθεσης Πιερίας - Κεντρικής Μακεδονίας πραγματοποιήθηκαν το βράδυ της Παρασκευής (26/9) στον εκθεσιακό χώρο του Δήμου Κατερίνης (οικισμός Ανδρομάχης, χώρος Εμποροπανήγυρης).

Τον αγιασμό των εγκαινίων τέλεσε ο Μητροπολίτης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Γεώργιος, ενώ παρόντες ήταν ο υφυπουργός Ανάπτυξης Γεράσιμος Γιακουμάτος, ο Δήμαρχος Κατερίνης Σάββας Χιονίδης, βουλευτές από την Πιερία και τη Θεσσαλονίκη, ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος Κωνσταντίνος Μίχαλος, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πιερίας Ηλίας Χατζηχριστοδούλου και πρόεδροι από Επιμελητήρια της Κ. Μακεδονίας, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Εξαγωγέων Β. Ελλάδος Δημήτρης Λακασάς, εκπρόσωποι τοπικών αρχών της Πιερίας, επιχειρηματίες, κ.α.


Στην Εμποροβιοτεχνική Έκθεση της Πιερίας συμμετέχουν και επιχειρηματίες από την Ημαθία, μέσω και του Επιμελητηρίου Ημαθίας, ενώ συνολικά οι συμμετοχής είναι περί τις 145. Η έκθεση εκτείνεται σε 5.200 τ.μ. και τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Μακεδονίας – Θράκης, ενώ διοργανωτές είναι το Επιμελητήριο Πιερίας και ο Δήμος Κατερίνης.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται για πληροφορίες στο τηλέφωνο 23510 47263, ενώ σημειώνεται ότι η Έκθεση θα διαρκέσει μέχρι και τη 1 Οκτωβρίου 2014, με ώρες λειτουργίας ως εξής:


Καθημερινές – Σάββατο: 16:30 – 22:30, Κυριακή: 11:00 – 22:30

Ρεπορτάζ: Ε.Μ. - Ν.Β.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο