Φιλική ήττα Φίλιππου από ΠΑΟΚ σε φιλανθρωπικό αγώνα για την "Πρωτοβουλία"


Την ήττα με σκορ 51-74 γνώρισε ο Φίλιππος Βέροιας από τον ΠΑΟΚ σε αγώνα που πραγματοποιήθηκε στις 14/9 στο ΔΑΚ ''Δημήτριος Βικέλας'' του Μακροχωρίου Ημαθίας.

Ο αγώνας έγινε για φιλανθρωπικούς σκοπούς και συγκεκριμένα για την ενίσχυση του συλλόγου ''Πρωτοβουλία για το Παιδί''.

Ο κόσμος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα των δύο ομάδων και γέμισε το γήπεδο, στηρίζοντας από την πλευρά του την συγκεκριμένη προσπάθεια.

Αγωνιστικά ο Φίλιππος ξεκίνησε δυναμικά και προηγήθηκε νωρίς με 10-5. Στη συνέχεια όμως ο ΠΑΟΚ ανέλαβε την πρωτοβουλία και έκλεισε το ημίχρονο προηγούμενος με 22-35. Στο 2ο ημίχρονο η ομάδα του Σούλη Μαρκόπουλου ανέβασε ακόμη περισσότερο την απόδοση της και έφτασε στην τελική επικράτηση με σκορ 51-74.

Οι δύο προπονητές, Δημήτρης Γκίμας και Σούλης Μαρκόπουλος, είχαν την ευκαιρία να κάνουν αρκετές δοκιμές και να βγάλουν χρήσιμα συμπεράσματα για τη μέχρι τώρα προετοιμασία των ομάδων τους.

Πριν από την έναρξη του αγώνα, βραβεύτηκαν οι δύο ομάδες για την συμμετοχή τους στο παιχνίδι από τον σύλλογο ''Πρωτοβουλία για το Παιδί'', καθώς επίσης και οι  Μπάνε Πρέλεβιτς, Νίκος Σταυρόπουλος, Τέλης Ζουρνατσίδης, Σούλης Μαρκόπουλος και ο Άγγελος Μιχόπουλος.

Τα δεκάλεπτα του αγώνα: 15-19, 22-35 (ημίχρονο), 35-51, 51-74 (τελικό)

ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ (Γκίμας): Πεταλωτής 1, Κυριακού, Τραϊανός 21 (2), Δεληγιώργης 1, Πλιούκας 6, Γκιουλέκας 5 (1), Κασαμπαλής 5, Αργύρης 6, Τριχόπουλος, Πεχλιβάνος, Λευκαδίτης 6, Σιδηρόπουλος


ΠΑΟΚ (Μαρκόπουλος): Κάρτερ 5, Χαραλαμπίδης 7 (1), Κακαρούδης 8 (1), Τσόχλας 8 (1), Δέδας, Κώττας 3, Μαργαρίτης 10 (1), Βον 9, Όντουμ 4, Λάνγκφορντ 11, Λιάπης 3 (1), Σαλούστρος 6 (1)



Επιμέλεια Στήλης - Ρεπορτάζ: 

Κώστας Κάππας

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο