Γύρισε την πλάτη στην... φιέστα της ΝΔ ο Τζιτζικώστας


Η πιο… ηχηρή απουσία από τις εκδηλώσεις για τα 40 χρόνια της ΝΔ σήμερα,  είναι αυτή του περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολου Τζιτζικώστα, ο οποίος τελικά επέλεξε να μην παραστεί στην Καλλιθέα Χαλκιδικής.

Σε ανάρτησή του στην προσωπική σελίδα του στο facebook πριν από λίγο αναφέρει και τους λόγους:
«Πριν από 40 χρόνια ο Κωνσταντίνος Καραμανλής οραματίστηκε την Ελλάδα ως μια σύγχρονη δημοκρατία, ως ένα ισχυρό και ισότιμο μέλος στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Tο μεγάλο αυτό στόχο κατέκτησε με ρεαλισμό, αποφασιστικότητα, μεθοδική δουλειά και αποτελεσματική διαπραγμάτευση. Πίστευα πάντα και προσπαθώ να το υποστηρίζω με πράξεις ότι τιμούμε την προσωπικότητα και την πολιτική παρακαταθήκη του Κωνσταντίνου Καραμανλή όταν εφαρμόζουμε στην καθημερινή μας πρακτική τις αρχές και τις αξίες που ενέπνευσε με το έργο του».

Η ανάρτηση του κ. Τζιτζικώστα, έρχεται να επιβεβαιώσει το χάσμα ανάμεσα στον ίδιο και τον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά, μετά και την παρουσία του τελευταίου στην 79η ΔΕΘ, όπου και οι τυπικές χειραψίες έγιναν με το… ζόρι.

Η απουσία Τζιτζικώστα είναι το κύριο θέμα στα γαλάζια πηγαδάκια στο Athos Pallace, όπου πάντως ο καιρός έφτιαξε και πλέον επικρατεί ηλιοφάνεια.

Πηγή: voria.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο