Ξεκίνησε πανευρωπαϊκό σεμινάριο Αξιωματικών Αστυνομίας στη Σχολή Μετεκπαίδευσης Βέροιας


Από τη Σχολή Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης Ελληνικής Αστυνομίας Βόρειας Ελλάδος της Αστυνομικής Ακαδημίας (Κέντρο Επιμόρφωσης Ελληνικής Αστυνομίας), ανακοινώνεται, ότι την 23-09-2014 ημέρα Τρίτη και ώρα 09:00΄ στις εγκαταστάσεις της Σχολής στο Πανόραμα Βέροιας, ξεκίνησε το Σεμινάριο της Ευρωπαϊκής Αστυνομικής Ακαδημίας (European Police College - CEPOL) με θέμα: «Εκπαίδευση Εκπαιδευτών – Φάση 2η». 

Η δραστηριότητα του σεμιναρίου θα πραγματοποιηθεί το χρονικό διάστημα από 23-09-2014 έως 26-09-2014, με τη συμμετοχή είκοσι οχτώ (28) Ανώτερων Αξιωματικών – Στελεχών των Αστυνομιών και εμπειρογνωμόνων, από Κράτη - Μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Αυστρία, Βουλγαρία, Βέλγιο,  Γαλλία, Γερμανία, Δανία, Ελλάδα, Ηνωμένο Βασίλειο, Ισπανία, Ιταλία, Ιρλανδία, Κροατία, Κύπρος, Λιθουανία, Μάλτα, Ολλανδία, Ουγγαρία, Πολωνία, Πορτογαλία, Ρουμανία, Σλοβακία και Τσεχία) και τη Europol.

Γενικός εκπαιδευτικός σκοπός του σεμιναρίου είναι, η εναρμόνιση της ποιότητας της παρεχόμενης υπό την ομπρέλα της CEPOL εκπαίδευσης μέσω της εκπαίδευσης εκπαιδευτών, έτσι ώστε αυτοί να μπορέσουν να εφαρμόσουν σύγχρονες μεθόδους εκπαίδευσης και τεχνικές μεικτής μάθησης.

 Με την ολοκλήρωση του Σεμιναρίου, οι συμμετέχοντες θα είναι σε θέση να: 

οργανώνουν αποτελεσματικά περιβάλλοντα εκπαίδευσης σε Ευρωπαϊκό και στο επίπεδο της CEPOL, δίνοντας έμφαση στο χαρακτηριστικό της πολυπολιτισμικότητας, εντοπίζουν και να διευκρινίζουν τα οφέλη της διαφορετικότητας στην CEPOL και στις ευρωπαϊκές κοινότητες εκμάθησης, καθώς και να οργανώνουν τη διαδικασία μάθησης, αξιολογήσουν τις ευκαιρίες για συνεχή ποιοτική βελτίωση κατά τη διάρκεια του Σεμιναρίου, χρησιμοποιήσουν το Σύστημα Διαχείρισης Μάθησης της CEPOL και τις βάσεις γνώσεων αυτής.

Την έναρξη πραγματοποίησε ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας, Ταξίαρχος κ. Νικόλαος Μπαντουβάκης ως εκπρόσωπος της Ηγεσίας του Σώματος, συνεπικουρούμενος από το Διοικητή της Σχολής Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης Βόρειας Ελλάδας, Αστυνομικό Υποδιευθυντή κ. Διονύσιο Κούγκα και τον Υπεύθυνο Διοργάνωσης του Σεμιναρίου και Εθνικό Διαχειριστή του Ηλεκτρονικού Δικτύου CEPOL, Αστυνόμο Β΄ κ. Κλεάνθη Παπαγιαννόπουλο. Στην έναρξη των εργασιών παραβρέθηκε o Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας κ. Κωνσταντίνος Καλαϊτζίδης και ο Δήμαρχος Δήμου Βέροιας κ. Κωνσταντίνος Βοργιαζίδης.

Οι ανωτέρω απεύθυναν σύντομους χαιρετισμούς κατά τους οποίους καλωσόρισαν του συμμετέχοντες στην Χώρα μας και τους ευχήθηκαν, να έχουν μία ευχάριστη παραμονή στην πόλη της Βέροιας, μία ενδιαφέρουσα, γόνιμη και επιτυχημένη πορεία στο Σεμινάριο, ώστε αυτό να φέρει τα επιδιωκόμενα αποτελέσματα και να στεφτεί από απόλυτη επιτυχία, καθώς και καλή επιτυχία σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο και κυρίως υγεία για τους ίδιους και τις οικογένειές τους.




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο