Μεγάλη διαδήλωση ένστολων στη Θεσσαλονίκη



Πάνω από 1.000 αστυνομικοί, πυροσβέστες, λιμενικοί και απόστρατοι από διάφορες περιοχές της χώρας, διαδήλωσαν στο κέντρο της Θεσσαλονίκης φωνάζοντας συνθήματα όπως «βγείτε να δείτε πού μας οδηγείτε».



Η πορεία που ξεκίνησε από το Λευκό Πύργο, ολοκληρώθηκε μετά τις 21.00 στο υπουργείο Μακεδονίας - Θράκης,όπου αντιπροσωπεία τους επέδωσε ψήφισμα στον υπουργό Γιώργο Ορφανό



Εκτιμάται ότι είναι από τις μεγαλύτερες σε συμμετοχή κινητοποιήσεις των ένστολων στη Θεσσαλονίκη.


Νωρίτερα, είχαν πραγματοποιήσει συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Λευκό Πύργο στη Θεσσαλονίκη. 


Οι ένστολοι διαμαρτύρονται για την κυβερνητική πολιτική των περικοπών και απαιτούν, όπως αναφέρουν, σεβασμό στο δύσκολο έργο που επιτελούν. Όπως λένε, περιμένουν από τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά "να δώσει απαντήσεις- λύσεις, κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στην 79η ΔΕΘ", αλλιώς, όπως έχουν δηλώσει, θα συνεχίσουν τον αγώνα τους.


Στις 4.30 το μεσημέρι της Παρασκευής, ξεκίνησε από τη έδρα της Α.Δ. Ημαθίας ένα λεωφορείο με αστυνομικούς και πυροσβέστες (εν ενεργεία και αποστράτους) της Ημαθίας, ενώ λίγη ώρα νωρίτερα ξεκίνησε ακόμη ένα λεωφορείο από την πλατεία Εληάς, με απόστρατους στρατιωτικούς, οι οποίοι συμμετείχαν στην διαδήλωση.

Δείτε τις δηλώσεις που έκαναν στο InVeria.gr και τη ΔΙΟΝ Τηλεόραση, πριν την αναχώρησή τους:





Πληροφορίες από voria.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο