Ο απολογισμός του Γ. Κάκαρη για το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Βέροιας (βίντεο)


Με δάκρυα στα μάτια έκανε τον απολογισμό της οκταετής θητείας του ο απερχόμενος πρόεδρος του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Βέροιας Γιώργος Κάκαρης, το μεσημέρι της Παρασκευής (19/9), τονίζοντας πως "ήταν ένα υπέροχο ταξίδι που όμως δυστυχώς τελείωσε".

Όπως ανέφερε ο κ. Κάκαρης, δεν περίμενε πως ο δήμαρχος Κώστας Βοργιαζίδης θα τον αντικαθιστούσε μιας και η "συνταγή" που ακολούθησε όλα αυτά τα χρόνια αποδείχτηκε επιτυχημένη. "Δε ζήτησα ποτέ κάποια θέση, αλλά λόγω παλαιότητας ήταν πιο λογικό να μπουν, για αρχή, άτομα με εμπειρία. Είναι βέβαια σεβαστή η απόφαση", δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου και χρησιμοποιώντας ποδοσφαιρικούς όρους τόνισε: "΅Κάποιοι θεώρησαν ότι έγινα καθεστώς.Υπάρχει όμως και η άλλη όψη. Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει αλλά στην περίπτωσή μας ο προπονητής αποφάσισε πως πρέπει να πάω στον πάγκο".

Ο απερχόμενος πρόεδρος συνέχισε τον απολογισμό του υπογραμμίζοντας πως μέσα στα οχτώ χρόνια της θητείας του ανέβηκαν 65 έργα ενώ οι θεατές έφτασαν τις 300.000. "Θαύμα" χαρακτήρισε τα οικονομικά κέρδη του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ., καθώς τα συνολικά χρέη το 2007 ανέρχονταν στα 192.525 ευρώ, ενώ σήμερα το κέρδος έφτασε τις 94.000, με υποχρεώσεις 8.500 ευρώ. Ο δήμος Βέροιας χρωστάει στο ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ 365.000, ενώ παράλληλα έχει δρομολογηθεί χρηματοδότηση 20.000.

Δεν παρέλειψε, φυσικά, να ευχαριστήσει τους συνεργάτες του, που όλα αυτά τα χρόνια ήταν δίπλα του και τον στήριζαν."Υπήρξαν στιγμές που λόγω προσωπικών προβλημάτων ή προβλημάτων υγείας δε μπόρεσα να αντεπεξέλθω όπως θα έπρεπε στο ρόλο που κατείχα και ήταν απολύτως καθοριστική η στήριξη του Δ.Σ. αλλά και προσωπικά η βοήθεια της Φανής Κατσαμάκα, του Οδυσσέα Γωνιάδη και της Κατερίνας Γρηγοριάδου που τα έκανε όλα. Ήταν η ψυχή του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.", ανέφερε χαρακτηριστικά.

Μόνο νίκες έχει να μετράει ο Γιώργος Κάκαρης, καθώς και ο εξοπλισμός ήταν απαρχαιωμένος όταν παρέλαβε το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ και έγινε αντικατάσταση των μηχανημάτων από την αρχή. Το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. απόκτησε το καλύτερο όνομα στην "πιάτσα" του θεάτρου, με αποτέλεσμα να γίνονται συνέχεια προτάσεις για συνεργασίες. Όλες οι παραγωγές ήταν κερδοφόρες, η παιδική σκηνή συνέβαλε στη διαμόρφωση της θεατρικής παιδείας του τόπου μας, ενώ καθιερώθηκε και ως θεσμός ο Θεατρικός Μαθητικός διαγωνισμός Ημαθίας - Πέλλας - Πιερίας.

Τέλος, μιλώντας για το νέο πρόεδρο, ο κ. Κάκαρης τόνισε πως ο Νίκος Μαυροκεφαλίδης είναι ένας άνθρωπος με ήθος, σοβαρότητα και αρχές και αγαπάει τον Πολιτισμό. Αφού του ευχήθηκε καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα, δήλωσε πως θα είναι δίπλα του όποτε τον χρειαστεί για να συμβάλει με τις γνώσεις και την εμπειρία του.

Δείτε ολόκληρο τον απολογισμό του Γιώργου Κάκαρη στο βίντεο που ακολουθεί:




Παρακολουθείστε τις δηλώσεις του Γ. Κάκαρη σε σχετικό ρεπορτάζ της ΔΙΟΝ Τηλεόρασης, που προβλήθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της Παρασκευής (19/9):



Ρεπορτάζ: Σοφία Τσεκούρα
Επιμέλεια - βίντεο: Νίκος Βουδούρης

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο