Οι "άκρες" και τα "ενδιάμεσα" που καλείται ο Κ. Βοργιαζίδης να αντιμετωπίσει επαρκώς


Να βάλει τα πράγματα σε μία σειρά, υπό την δική του ευθύνη και τις καθαρά δικές του επιλογές προσπαθεί ο νέος Δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης και, ήδη, έχουν διαφανεί οι προθέσεις του και το που στοχεύει να επικεντρωθεί, αν κρίνουμε από τις μέχρι τώρα κινήσεις του: Καθημερινότητα και Ανάπτυξη.

Καθημερινότητα, γιατί επέλεξε να διαθέσει μία από τις θέσεις ειδικού συνεργάτη που δικαιούται στο Κυνοκομείο, προκειμένου να προσληφθεί κτηνίατρος και να ξεκινήσουν απρόσκοπτα και πάλι οι στειρώσεις αδέσποτων.

Ανάπτυξη, γιατί ίδρυσε αντιδημαρχία Τουρισμού και, σε αντίθεση με την προηγούμενη περίοδο, φαίνεται πως το θέμα θα δουλευτεί σοβαρά και εντατικά. Μάλιστα, θα προσληφθεί ειδικός συνεργάτης και σε αυτή την περίπτωση, που δεν θα είναι στην υπηρεσία του Δημάρχου, αλλά της αντιδημαρχίας Τουρισμού.

Αν ο Κώστας Βοργιαζίδης καταφέρει να σταθεί επαρκώς στις δύο "άκρες", τα θέματα καθημερινότητας (και οπωσδήποτε το θέμα των αδέσποτων σκύλων αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγμα) και τις προοπτικές Ανάπτυξης (μέσα από την Ανάπτυξη του Τουρισμού), ενώ παράλληλα δουλεύει στα "ενδιάμεσα" θέματα (υποδομές, υπηρεσίες, κοινωνική πολιτική κλπ), σίγουρα θα αφήσει το δικό του στίγμα.

Για το καλό του Δήμου, ευχόμαστε η "ζέση" που σήμερα υπάρχει, αύριο να αποφέρει αποτελέσματα.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο