Συνεχίζει το... αήττητο σερί η Βασίλισσα - Νίκησε 2-1 την Κέρκυρα


Μια ακόμη πολύτιμη νίκη αποκόμισε η ΒΕΡΟΙΑ το απόγευμα του Σαββάτου (13/9) στο Δημοτικό Στάδιο Βέροιας, αφού κέρδισε με 2-1 την ΚΕΡΚΥΡΑ. Μετά και από αυτή τη νίκη, η ΒΕΡΟΙΑ εξακολουθεί να φιγουράρει στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για τους φιλοξενούμενους, καθώς προηγήθηκαν στο σκορ στην πρώτη τους επίσκεψη στην περιοχή της Βέροιας. Ο Καϊκούτ γύρισε στον Χαβίτο στο ύψος του πέναλτι και αυτός με το αριστερό εκτέλεσε τον Καντιμοίρη κάνοντας το 0-1.

Λίγα λεπτά αφότου ξεπέρασαν το σοκ, οι γηπεδούχοι πήραν τα ηνία του αγώνα στο πρώτο μέρος και άρχισαν δειλά-δειλά να βγαίνουν επικίνδυνα στην επίθεση.

Πολλές φάσεις δεν είχαμε, όμως όλες "μύριζαν" γκολ. Αρχικά ο Καλτσάς δοκίμασε το πόδι του, με τη μπάλα να γλύφει το οριζόντιο δοκάρι, ενώ στο 21ο λεπτό ο Γεωργιάδης έκανε τη σέντρα, όμως ο Βενέτης έδιωξε μπροστά από τον Κάμπορα.

Τελικά το 1-1 για την Βέροια ήρθε στο 29ο λεπτό. Ο Αμαραντίδης έκανε τη σέντρα από τα αριστερά, ο Μαραγκός δεν έδιωξε καλά και ο Κάμπορα, που δεν συγχωρεί τέτοιες στιγμές, σκόραρε από κοντά με σουτ.

Το πρώτο μέρος έκλεισε με την κάθε ομάδα να έχει από μία επικίνδυνη αντεπίθεση (Χαβίτο και Καλτσάς).

Ξεκίνημα με γκολ

Η Βέροια μπήκε φουριόζα στο δεύτερο μέρος και έφτασε σχετικά νωρίς στην ανατροπή του σκορ. Ο Κάμπορα βρήκε όμορφα τον Ντουμίτρου στην περιοχή, αυτός γύρισε με... χορευτικό και σούτερα, στέλνοντας τη μπάλα στην απέναντι γωνία του Σέκτους στο 57ο λεπτό.

Δέκα λεπτά αργότερα η "βασίλισσα" άγγιξε το 3-1 όταν μετά από ωραίο συνδυασμό ο Μπαργκάν έγινε κάτοχος της μπάλας, όμως το σουτ του βρήκε την εξωτερική πλευρά των δικτύων.

Η Κέρκυρα προσπάθησε να πιέσει στα τελευταία λεπτά με σκοπό να τσιμπήσει το βαθμό της ισοπαλίας, όμως οι παίκτες της Βέροιας έκλεισαν έξυπνα τους χώρους.

Η φάση του αγώνα

Ο Ντουμίτρου στο 82ο λεπτό αν και το σώμα του ήταν σε καλή θέση και είχε φάτσα το τέρμα δεν πλάσαρε, αλλά άφησε τη μπάλα να περάσει κάτω από τα πόδια του, νομίζοντας πως υπάρχει συμπαίκτης του δίπλα.

Πληροφορίες από sport24.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο