Σσσσσς αρχίζει...


Μετά από τέσσερις μήνες, το champions league επιστρέφει στις ζωές μας και αναμένεται να προσφέρει πλούσιο θέαμα και απολαυστικές συγκινήσεις. Τα αδιάφορα βράδια της Τρίτης και της Τετάρτης θα αποκτήσουν και πάλι νόημα για τους απανταχού ποδοσφαιρόφιλους. Ο περίφημος ύμνος θα ακουστεί και πάλι και το σεντόνι θα τεντώσει σε κάθε γωνιά της Ευρώπης. Βολευτείτε αναπαυτικά στον καναπέ και ετοιμαστείτε για την παρέλαση των αστέρων. Το ταξίδι αρχίζει από απόψε...

1ος όμιλος

Ολυμπιακός - Ατλέτικο Μαδρίτης (21:45)
Γιουβέντους - Μάλμε (21:45)

Ο πρωταθλητής Ολυμπιακός υποδέχεται στο Γεώργιος Καραϊσκάκης την περσινή φιναλίστ του θεσμού και το έργο του φαντάζει εξαιρετικά δύσκολο. Η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε βρίσκεται σε τρομερή κατάσταση και έρχεται στην Αθήνα με προίκα την τεράστια νίκη επί της συμπολίτισσας Ρεάλ.
Η Γιουβέντους φιλοξενεί στο Τορίνο τη Μάλμε έχοντας πλέον στον πάγκο της το Μάσιμο Αλέγκρι. Η ''Γηραιά Κυρία''μετά τον περσινό αποκλεισμό από τους ομίλους, ψάχνει την διάκριση που θα την επαναφέρει στην ελίτ της Ευρώπης. Η πρωτοπόρος της Σουηδίας από την μεριά της, επιστρέφει στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση μετά από 24 χρόνια και θα προσπαθήσει να κάνει την έκπληξη έχοντας όμως δύσκολη αποστολή.

2ος όμιλος

Ρεάλ Μαδρίτης - Βασιλεία (21:45)
Λίβερπουλ - Λουντογκόρετς (21:45)

Η Βασίλισσα της Ευρώπης ξεκινάει την υπεράσπιση του τίτλου της απέναντι στην πρωταθλήτρια Ελβετίας. Η χρονιά δεν ξεκίνησε καλά για την ομάδα του Κάρλο Αντσελότι, καθώς μετρά ήδη 2 ήττες σε 3 αγώνες στην Primera Division. Η Βασιλεία αντίθετα παραμένει πρωτοπόρος στο εγχώριο πρωτάθλημα, προβλέπεται ωστόσο να περάσει δύσκολες στιγμές στο ''κατηφορικό'' Μπερναμπέου.
Η Λίβερπουλ επιστρέφει στο Champions League μετά από 4 χρόνια. Η ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς, χωρίς τον Λουίς Σουάρεζ πλέον, θα προσπαθήσει να αποκτήσει και πάλι την χαμένη της αίγλη του πρόσφατου παρελθόντος. Η πρωτάρα Λουντογκόρετς συνεχίζει να ζει το δικό της παραμύθι και σκοπός της είναι να ευχαριστηθεί την συμμετοχή της στους ομίλους.

3ος όμιλος

Μονακό - Λεβερκούζεν (21:45)
Μπενφίκα - Ζενίτ (21:45)

Η Μονακό στην μετα-Φαλκάο εποχή φιλοξενεί τη Λεβερκούζεν έχοντας στον πάγκο της τον Λεονάρντο Ζαρντίμ. Η χρονιά ξεκίνησε άσχημα για τους Γάλλους και η Ευρώπη ίσως είναι μια ευκαιρία για να επουλώσουν τις πληγές τους. Οι ''ασπιρίνες'' από την άλλη άρχισαν καλά τη σεζόν και σίγουρα θέλουν να συνεχίσουν στον ίδιο ρυθμό. Κεντρικό πρόσωπο του αγώνα, θα είναι ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ, που είχε 68 γκολ σε 154 εμφανίσεις με τη Λεβερκούζεν και πλέον παίζει στο Πριγκιπάτο.
Στο άλλο ματς του ομίλου, η Μπενφίκα του Ανδρέα Σάμαρη υποδέχεται τη Ζενίτ του πορτογάλου Αντρέ Βίλας Μπόας. Οι αετοί της Λισαβόνας θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν την δυνατή τους έδρα για να φτάσουν στην τελική επικράτηση. Οι Ρώσσοι όμως μετρώντας ήδη 7 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια στο πρωτάθλημα τους, δεν θα είναι σε καμία περίπτωση εύκολος αντίπαλος.

4ος όμιλος

Ντόρτμουντ - Αρσεναλ (21:45)
Γαλατάσαραϊ - Αντερλεχτ (21:45)

Η δευτεραθλήτρια Γερμανίας για μια ακόμα χρονιά, τρίτη στα τελευταία τέσσερα χρόνια, θα βρει απέναντι της την Αρσεναλ. Οι Γερμανοί με όπλο το καυτό ''Βέστφαλεν'', έχουν σαφώς τον πρώτο λόγο στην αναμέτρηση. Η ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ από την άλλη, αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα τραυματισμών και ο αλσατός προπονητής καλείται να βρει τις κατάλληλες λύσεις.
Στο άλλο παιχνίδι η Γαλατάσαραϊ του Ιταλού Τσέζαρε Πραντέλι, υποδέχεται την Αντερλεχτ. Οι τούρκοι αναμένεται να δημιουργήσουν καυτή ατμόσφαιρα στο ''Σουκρού Σαράτσογλου'' και η αποστολή των Βέλγων φαντάζει εξαιρετικά δύσκολη. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο