Ταξίδι στ' αστέρια κι απόψε...


Μετά τη χθεσινοβραδινή πανδαισία το Champions League συνεχίζεται κι απόψε για να προσφέρει πλούσιο θέαμα και νέες συγκινήσεις. 8 ζευγάρια, 16 μονομάχοι, ρίχνονται στην ποδοσφαιρική αρένα, με μοναδικό στόχο την τελική επικράτηση. Συντονιστείτε στις οθόνες σας, προμηθευτείτε τα απαραίτητα και απλά απολαύστε το...

5ος όμιλος

Ρόμα - ΤΣΣΚΑ Μόσχας (21:45)
Μπάγερν Μονάχου - Μάντσεστερ Σίτι (21:45)

Η Ρόμα των Βασίλη Τοροσίδη και Κώστα Μανωλά υποδέχεται στο Ολίμπικο της Ρώμης την ΤΣΣΚΑ Μόσχας του Μπίμπρας Νάτχο. Οι Ρωμαίοι ξεκίνησαν δυνατά στο Campionato, κάνοντας το 2 στα 2, ενώ οι Ρώσοι βρίσκονται στην 2η θέση στο εγχώριο πρωτάθλημα. Αναμένεται αμφίρροπο παιχνίδι με δυνατές μονομαχίες.
Στο ''Allianz Arena'' η Μπάγερν Μονάχου φιλοξενεί την Μάντσεστερ Σίτι του Μανουέλ Πελεγκρίνι. Οι Βαυαροί του Πεπ Γκουαρδιόλα προβλέπεται να πρωταγωνιστήσουν και φέτος στο Champions League, ενώ οι ''πολίτες'' ψάχνουν την ευρωπαϊκή διάκριση μιας και στο ''Νησί'' τα τελευταία χρόνια είναι πάντοτε πρωταγωνιστές. Αναμφισβήτητα το μεγάλο παιχνίδι της ημέρας.

6ος όμιλος

Μπαρτσελόνα - ΑΠΟΕΛ (21:45)
Αγιαξ - Παρί Σεν Ζερμέν (21:45)

Μετά από μια σεζόν χωρίς τίτλο και με τον Λουίς Ενρίκε πλέον στο τιμόνι, η Μπαρτσελόνα θέλει να επιστρέψει στην κορυφή της Ευρώπης. Λιονέλ Μέσι και Νεϊμάρ υπόσχονται περίτεχνες ενέργειες και υπέροχα γκολ. Ο ΑΠΟΕΛ του Γιώργου Δώνη καλείται να διασκεδάσει την συμμετοχή του και να αποδείξει πως πλέον το κυπριακό ποδόσφαιρο έχει ανέβει επίπεδο.
Στην Ολλανδία ο Αγιαξ φιλοξενεί την Παρί Σεν Ζερμέν των εκατομμυρίων και θα προσπαθήσει να βάλει δύσκολα στην παρέα του Ζλάταν Ιμπραίμοβιτς. Οι Παριζιάνοι έχουν και φέτος μεγάλες φιλοδοξίες για την διοργάνωση, ο ''Αίαντας'' όμως δεν είναι διατεθημένος να παραδοθεί αμαχητί.

7ος όμιλος

Τσέλσι - Σάλκε (21:45)
Μάριμπορ - Σπόρτινγκ Λισαβόνας (21:45)

Οι ''μπλε'' του Ζοσέ Μουρίνιο ξεκίνησαν με 4 στα 4 στην Premier League με τον Ντιέγκο Κόστα να δείχνει ασταμάτητος (ήδη μετράει 7 γκολ). Η Σάλκε από την άλλη, ακολουθεί εκ διαμέτρου αντίθετη πορεία καθώς η χρονιά ξεκίνησε με τον αποκλεισμό της από τη συνέχεια του Κυπέλλου Γερμανίας και καλείται να δείξει πως μπορεί να κοντράρει των γαλαξία αστέρων του ''Special One''.
Οι Σλοβένοι της Μάριμπορ, για 2η φορά στους ομίλους, υποδέχονται την Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Ασφαλώς και η αποστολή τους είναι εξαιρετικά δύσκολη κόντρα στα ''λιοντάρια'' της Λισαβόνας και θα πρέπει να καταβάλουν μεγάλη προσπάθεια για να έχουν τύχη στον όμιλο.

8ος όμιλος

Πόρτο - Μπάτε Μπορίσοφ (21:45)
Αθλέτικ Μπιλμπάο - Σαχτάρ Ντόνετσκ (21:45)

Οι ''δράκοι'' με οδηγό τον Ισπανό Γιούλεν Λοπετέγι φέτος, έδειξαν από την φάση των πλέι οφ, αποκλείοντας τη Λιλ, πως έχουν ικανότητες να πάνε ψηλά. Η πρωταθλήτρια Λευκορωσίας Μπάτε εδώ και οχτώ συνεχόμενα χρόνια όμως, δεν θέλει να περιοριστεί στο ρόλο του κομπάρσου και θα επιδιώξει να διεκδικήσει ό,τι καλύτερο μπορεί.
Πέρασαν 16 χρόνια από την τελευταία φορά που η Αθλέτικ Μπιλμπάο συμμετείχε στο Champions League. Το καμάρι των Βάσκων είναι και πάλι εδώ και υπό τις οδηγίες του Ερνέντο Βαλβέρδε θέλει να χαρίσει ανεπανάληπτες στιγμές στο απαιτητικό κοινό του. Η Σαχτάρ εμφανώς αποδυναμωμένη λόγω των γεγονότων στην Ουκρανία ξεκινάει από τη θέση του αουτσάιντερ και η ομάδα του Μιρτσέα Λουτσέσκου παραμένει το μεγάλο αίνιγμα της διοργάνωσης.


Επιμέλεια στήλης: Κώστας Κάππας

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο