Κ.Καλαϊτζίδης: Είμαστε στο πλευρό των μαθητών


Συνέντευξη τύπου παραχώρησε ο Αντιπεριφερειάρχης Κ. Καλαϊτζίδης για το θέμα της μεταφοράς των μαθητών από τα ΚΤΕΛ, το μεσημέρι της Πέμπτης (9/10). Στο γραφείο του παρευρέθηκαν γονείς και μαθητές του Γυμνασίου-Λυκείου Πλατεώς, για να του ζητήσουν να μιλήσει με τον πρόεδρο των ΚΤΕΛ ώστε να βρεθεί μια λύση με τη μεταφορά των μαθητών, χωρίς να πληρώνουν εισιτήριο.


Οι γονείς και οι μαθητές με επικεφαλής τον Αντιδήμαρχο Παιδείας Ισαάκ Χαλκίδη, τόνισαν πως αν δε βρεθεί άμεσα μια λύση, από αύριο το πρωί κιόλας θα προβούν σε κινητοποιήσεις, ενώ ο κ. Καλαϊτζίδης υπογράμμισε πως θα είναι στο πλευρό τους.

"Κάντε μια προσπάθεια ακόμα γιατί είναι κρίμα να δούμε τα παιδιά μας στο πεζοδρόμιο"τόνισε ο κ. Χαλκίδης.

Προβληματισμένος εμφανίστηκε ο κ. Καλαϊτζίδης, "φωνάζοντας" πως δε θα χαριστεί σε καμία κυβέρνηση ενώ από το Σαββάτο που θα βρίσκεται στην Αθήνα υποσχέθηκε πως θα μιλήσει με τους αρμόδιους στα υπουργεία.

"Όλοι έχουμε παιδιά και φοβόμαστε για τα χειρότερα, κάτω από αυτές τις συνθήκες" δήλωσαν αγανακτισμένοι οι γονείς, σχολιάζοντας τα 90 λεπτά που μεσολαβούν από το ένα δρομολόγιο στο άλλο.Το αποτέλεσμα είναι ότι μαθητές Δημοτικού σχολείου περιμένουν το ΚΤΕΛ εκτεθειμένοι σε κινδύνους.

Τέλος, ο Αντιπεριφερειάρχης κάλεσε τον πρόεδρο των ΚΤΕΛ Τάσο Συμεωνίδη να συζητήσουν ώστε να βρεθεί έστω μια προσωρινή λύση. Ο δεύτερος, τόνισε πως θα συνεχίσει να μεταφέρει τους μαθητές στα σχολεία τους για λίγες ακόμα μέρες.

Ρεπορτάζ: Σοφία Τσεκούρα

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο