Ο Κ. Καλαϊτζίδης σε κινητοποίηση γονέων για τη μεταφορά μαθητών


Με διαμαρτυρόμενους γονείς μαθητών  σχολείων της Δ.Ε. Ειρηνούπολης Νάουσας, οι οποίοι έκαναν συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη διασταύρωση του Σ.Σ. Νάουσσας, για τη νέα ΚΥΑ περί μεταφοράς των μαθητών, που αποκλείει τους μαθητές από τη μεταφορά ή αναγκάζει να περιμένουν  1,5 ώρα μετά το τέλος των μαθημάτων τους, βρέθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (16/10) ο αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας Κώστας Καλαϊτζίδης. 

Μιλώντας ο κ. Καλαίτζίδης με τους γονείς, τους ενημέρωσε για την κάθοδο του στην Αθήνα το προηγούμενο χρονικό διάστημα και τη συνάντηση με τον Αναπληρωτή Υπουργός Εσωτερικών, αρμόδιο για τις σχολικές μεταφορές, Θεόφιλο Λεονταρίδη, ενώ για μια ακόμη φορά τόνισε ότι βρίσκεται στο πλευρό γονέων και μαθητών, ζητώντας να αλλάξει η σχετική ΚΥΑ. Δεσμεύθηκε δε, να συναντηθεί με την Ένωση Γονέων Νάουσας την ερχόμενη βδομάδα στο γραφείο του. 

H διαμαρτυρία έληξε χωρίς αποκλεισμό του δρόμου, ωστόσο οι γονείς δηλώνουν πως, αν δεν ικανοποιηθούν τα αιτήματά τους, θα κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις τους, όπως άλλωστε και γονείς από πολλά σχολεία της Ημαθίας.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο