Στους 16 του Κυπέλλου η "Βασίλισσα" - Νίκησε 0-2 τον Εργοτέλη


Δύο νίκες σε δύο παιχνίδια για τη Βέροια στον 6ο όμιλο της β' φάσης του Κυπέλλου και... πρόκριση στον επόμενο γύρο. Η ομάδα του Κάρλος Γκρανέρο έφυγε νικήτρια (0-2) από το Ηράκλειο, επικρατώντας του Εργοτέλη, το απόγευμα της Τετάρτης (29/10).

Μόλις στο 10' οι ''κυανέρυθροι'' άνοιξαν το σκορ (0-1), όταν από εκτέλεση κόρνερ του Βάσκες από δεξιά, ο Βεργώνης από κοντά έπιασε αμαρκάριστος την κεφαλιά και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Καβουσάκη. Στο 23' οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να απαντήσουν, αλλά η εκτέλεση φάουλ από τον Βλαχοδήμο έφυγε άστοχα εκτός εστίας. Στο 32' Ο Μπογκντάνοφ προσπάθησε να φέρει το ματς στα ίσια, αλλά η δική του εκτέλεση φάουλ ανάγκασε τον Τόρες να πέσει στη γωνία του και να αποκρούσει.

Στο 45' οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία με τον Νόσκοβιτς, ο οποίος σούταρε, αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι. Η Βέροια με με ψιλοκρεμαστό σουτ του Μπαργκάν αριστερά και έξω από την περιοχή νίκησε τον γκολκίπερ του Εργοτέλη και έγραψε το 0-2 για τη Βέροια. Το συγκρότημα της Ημαθίας μετά το 4-1 σε βάρος της Ερμιονίδας έφτασε τους έξι βαθμούς και πέρασε ως πρώτη στην επόμενη φάση. Ο Εργοτέλης θα παλέψει την τελευταία αγωνιστική για να εξασφαλίσει και αυτός το εισιτήριο για τους ''16''.

Εργοτέλης (Παύλος Δερμιτζάκης): Καβουσάκης, Ρέντζας, Σαϊνάτι, Παντελάκης (61' Γιουσούφ), Πίτσος, Στράους, Μπογκντάνοφ, Λεονάρντο, Βλαχοδήμος (61' Μπρούνο), Μπαμ Μπαμ (80' Κούρεζ), Νόσκοβιτς

Βέροια (Κάρλος Γκρανέρο): Tόρρες, Τσιάμης (66' Εσπάρθα), Όστοϊτς, Καλί, Καταλά, Βεργώνης, Σεντρίκ (67' Παυλίδης), Βάσκες, Κατίδης (73' Χασελμπάινκ), Μπεν, Μπαργκάν.

6ος όμιλος

Η βαθμολογία:
1. Βέροια 6
2. Εργοτέλης 1
3. Απόλλων Σμύρνης 1
4. Ερμιονίδα 0

* Η Ερμιονίδα υποδέχεται την Πέμπτη (30/10, 15.00) τον Απόλλωνα Σμύρνης στο παιχνίδι με το οποίο ολοκληρώνεται η δεύτερη αγωνιστική.

Πηγή: sport24.gr
Φώτο: kerkidasport.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο