Το 12ο νηπιαγωγείο Βέροιας στο "Βλαχογιάννειο"


Δ.Τ.: Την Παρασκευή 31-10-2014 οι μικροί μαθητές του 12ου νηπιαγωγείου της Βέροιας επισκέφτηκαν το Βλαχογιάννειο μουσείο στα πλαίσια των προγραμματισμένων εκπαιδευτικών τους δραστηριοτήτων. 

Τους λιλιπούτειους μαθητές συνόδευαν οι νηπιαγωγοί κ.κ.Ζ.Τσισμετζή και Φ.Ευαγγελοπούλου, καθώς και αρκετοί γονείς. 

Ξεναγήθηκαν από τον υπεύθυνο του μουσείου κ.Κανέλλο Ντόντο στους δύο ορόφους του μουσείου, όπου εκτίθενται τα εκθέματα που καλύπτουν την ιστορική περίοδο από τον Μακεδονικό Αγώνα έως και σήμερα, όπου οι μικροί μαθητές άκουγαν με μεγάλο ενδιαφέρον και προσοχή τα πάντα κατά την διάρκεια της ξενάγησης. 

Επίσης οι μικροί μαθητές εντυπωσιάστηκαν από τις παλιές στολές του Ελληνικού στρατού, καθώς και από τις στολές των ευζώνων, όπου ήταν και η αιτία να θέσουν πολλές ερωτήσεις και απορίες, που φυσικά απαντήθηκαν με απλότητα και σαφήνεια και από τις δασκάλες συνοδούς, αλλά και τους γονείς τους. 

Επίσης οι μικροί μαθητές είχαν την ευκαιρία να δουν παλιές φωτογραφίες της πόλης της Βέροιας, όπως και παλιές όμορφες παραδοσιακές στολές, και να γνωρίσουν την πόλη της Βέροιας μιας άλλης εποχής.  

Η επίσκεψη τελείωσε όπως πάντα με αναμνηστικές φωτογραφίες των μαθητών, και την αποτύπωση των άριστων εντυπώσεων στο βιβλίο επισκεπτών του μουσείου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο