Χάντμπολ: Λύγισε από την ΑΕΚ ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ

 
Την ήττα με σκορ 23-22 γνώρισε η ομάδα χάντμπολ του ΦΙΛΙΠΠΟΥ στο Κορωπί από την ΑΕΚ, στο εξ αναβολής παιχνίδι για την 2η αγωνιστική της Α1 ανδρών.

Οι Βεροιώτες, που αγωνίστηκαν χωρίς τους τραυματίες Σανίκη και Μπαντή, θα μπορούσαν να φύγουν με τον βαθμό της ισοπαλίας, καθώς στα τελευταία δευτερόλεπτα ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων Τσιλιμπάρης απέκρουσε σουτ του Παπαδόπουλου.

Ο ΑΓΩΝΑΣ

Η AEK μπήκε πολύ δυνατά στο ματς φτάνοντας την διαφορά κατά διαστήματα στα 6 γκολ και έχοντας σε μεγάλη μέρα τον γκολκίπερ της Κώστα Τσιλιμπάρη που απέκρουσε και πέναλτι.


Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ κατάφερε να ανακάμψει και να πλησιάσει στα δύο γκολ (11-9) στο 28', ωστόσο η Ένωση με δύο γκολ του Μπακαούκα πήγε στα αποδυτήρια με τρία γκολ διαφορά 13-10.

Στο δεύτερο μέρος ο Φίλιππος μπήκε καλύτερα και μείωσε στο γκολ. Ωστόσο στην συνέχεια οι γηπεδούχοι με τρία συνεχόμενα γκολ κατάφεραν να ανεβάσουν εκ νέου την διαφορά στα 4 γκολ.

Μέχρι τα μισά του ημιχρόνου η ΑΕΚ είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού και με την σωστή της αμυντική λειτουργία αλλά και την αποτελεσματικότητα της στην επίθεση διατήρησε το σκορ σε απόσταση ασφαλείας.

Στα τελευταία λεπτά η ομάδα του Χρήστου Τζουβάρα τα έπαιξε όλα για όλα και πλησίασε στα δύο στα 2 γκολ, με την ΑΕΚ να αμύνεται συνεχώς.

Ο Στιβ Παπαδόπουλος 20 δευτερόλεπτα πριν το φινάλε μείωσε σε 23-22 με πέναλτι και στη συνέχεια η ΑΕΚ υπέπεσε σε λάθος. Στην τελευταία επίθεση του αγώνα όμως δεν κατάφερε να νικήσει τον Τσιλιμπάρη και να χαρίσει τον ένα βαθμό στην ομάδα του.

Δηλώσεις:

Γιάννης Αρβανίτης (προπονητής ΑΕΚ): «Ήμασταν πολύ καλοί στα πρώτα 20λεπτα των ημιχρόνων. Ελέγχαμε το παιχνίδι. Είχαμε πάλι κάποιες στιγμές εκνευρισμού, ειδικότερα σε καταστάσεις με παίκτη παραπάνω, είχαμε βεβιασμένες ενέργειες. Για το χρονικό σημείο που βρισκόμαστε, πήγαμε πολύ καλά. Στο τέλος θα είμαστε εκεί όπου έχουμε πει από την αρχή της περιόδου».

Κώστας Δεληγιάννης (δεξιός ίντερ Φιλίππου): «Πετάξαμε 20' στο πρώτο μέρος. Είχαμε νωθρό ξεκίνημα. Η ΑΕΚ, με την εμπειρία της, κράτησε τη διαφορά στα τρία με τέσσερα γκολ. Είχαμε την ευκαιρία να ισοφαρίσουμε, αλλά δεν τα καταφέραμε».

Τα πεντάλεπτα: 3-1, 4-2, 6-3, 9-3, 11-8, 13-10 (ημχ.), 15-12, 17-14, 19-16, 20-17, 22-20, 23-22

Διαιτητές: Βήτας- Σκλαβενίτης, Δίλεπτα: 7-2, Πέναλτι: 1/3-5/6.

Α.Ε.Κ. (Γιάννης Αρβανίτης): Μπακαούκας 7, Γεωργιάδης 1, Δημοσθένους, Νικολαϊδης 4, Κολιούλης, Μπαλάς 4, Τσαούσης 4, Κατσίκης 3, Παπαδόπουλος Χ., Παπαδόπουλος Γ., Τσιλιμπάρης Κ., Τσιλιμπάρης Ν., Χόντο, Χατζηκωνσταντίνου

ΦΙΛΙΠΠΟΣ (Χρήστος Τζουβάρας): Κωστακίδης 3, Ζλατάνος, Βραζάλιτσα 2, Αρβανιτίδης, Μιχαηλίδης, Δομπρής, Βασιάδης, Αποστολίδης, Δραγκόλας, Κορωνάς Κ., Δεληγιάννης 4, Ντόβας, Μάντζος, Κορωνάς Θ., Ζευγαρόπουλος, Παπαδόπουλος Σ. 10

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (μετά από 3 αγώνες):
1. Διομήδης Αργους 6
2.ΦΙΛΙΠΠΟΣ Βέροιας 4
3. ΠΑΟΚ 4
4. ΑΕΚ 4
5. Ποσειδώνας Λουτρακίου 4
6. Αναγέννηση Βύρωνα 4
7. ΑΣΕ Δούκα 2
8. Φοίβος Συκεών 2
9. ΙΕΚ Ξυνή Δικέας 2
10. Δράμα 1986 2
11. ΧΑΝΘ 2
12. ΓΑΣ Κιλκίς 0

 
Επιμέλεια: Κώστας Κάππας

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο