Χατζηαθανασίου σε Μαρκούλη: "Κάνετε τη συνεδρίαση μαντάρα" (βίντεο)


Μπορεί ο Κώστας Βοργιαζίδης να μην "ζορίζεται" ιδιαίτερα από την αντιπολίτευση που το ασκείται, κυρίως από τις παρατάξεις Καραπαναγιωτίδη, Παπαγιάννη και Μπέκη, ωστόσο με τον Αντώνη Μαρκούλη δεν θα... ησυχάσει καθόλου!

Όπως φάνηκε και στη συνεδρίαση της Δευτέρας (27/10), ο Δήμαρχος απαντά και κάποιες φορές "αποστομώνει" τις κριτικές που το γίνονται (κυρίως των Παπαγιάννη και Μπέκη, που είναι τελείως άπειροι και δεν έχουν τα αντανακλαστικά να του την... βγουν), ωστόσο ο Αντώνης Μαρκούλης έχει τη μοναδική ικανότητα να "δυναμιτίζει" τη συνεδρίαση, αλλά πάντα έχοντας σταθερά ερείσματα, πάνω σε κανονισμούς, κώδικες κλ.π.

Να σημειωθεί ότι ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου έφτασε στο σημείο να του πει πως "κάνει τη συνεδρίαση μαντάρα", για να λάβει την... δέουσα απάντηση.

Όπως και να έχει, η παρουσία του Μαρκούλη στο συμβούλιο, με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, φαίνεται ιδιαιτέρως χρήσιμη, όπως, αντίστοιχα, χρήσιμη είναι η παρουσία του Γιώργου Μελιόπουλο, για τον οποίο θα μιλήσουμε σε άλλη ανάρτηση.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο την τοποθέτηση Μαρκούλη και τις απαντήσεις που έλαβε, καθώς και τη λογομαχία του με τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου:

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο