Διχασμένοι οι καταστηματάρχες της Βέροιας


Η Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2014, ήταν μια από τις εφτά Κυριακές του χρόνου που τα καταστήματα παραμένουν ανοιχτά από τις 11:00 έως τις 20:00, σε όλη την Ελλάδα. Στη Βέροια, πολλά καταστήματα παρέμειναν κλειστά, ενώ τα υπόλοιπα άνοιξαν μέχρι τις 16:00, το αργότερο.

Διχασμένοι εμφανίστηκαν οι καταστηματάρχες, στο σύνολό τους, καθώς κάποιοι δήλωσαν ευχαριστημένοι από την κίνηση που υπήρξε σήμερα στον πεζόδρομο της πόλης, ενώ άλλοι εμφανίστηκαν πιο επιφυλακτικοί. 

"Υπήρξε αυξημένη κίνηση σήμερα στα μαγαζιά, αλλά δεν έγιναν πολλές αγορές", τόνισε υπάλληλος καταστήματος με γυναικεία ρούχα, ενώ ευχαριστημένη εμφανίστηκε ιδιοκτήτρια καταστήματος με υποδήματα.

Καταστηματάρχης με αντρικά ρούχα τόνισε, "όσοι βγήκαν σήμερα να κάνουν τα ψώνια τους είναι άνθρωποι που εργάζονται μέχρι και το Σάββατο και δε μπορούν να κάνουν τις αγορές τους άλλες μέρες".

Στο μόνο θέμα που συμφώνησαν όλοι, είναι ότι οι καφετέριες που εδρεύουν μέσα στον πεζόδρομο βοήθησαν έστω και λίγο στην αύξηση της κίνησης, ενώ σύμμαχός τους ήταν και ο καιρός.

Ρεπορτάζ: Τσεκούρα Σοφία

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο