Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην οδό Θωμαΐδου


Από την Αστυνομική Διεύθυνση Ημαθίας εστάλη ενημέρωση για τα κυκλοφοριακά μέτρα που θα ληφθούν σήμερα Τετάρτη (12/11), από τις 15:00 έως 17:00, λόγω εργασιών αποκατάστασης σε οικία στην οδό Θωμαΐδου, στη Βέροια. Συγκεκριμένα:

-Κατά τη διάρκεια των εργασιών θα γίνει περιορισμός στο πλάτος του οδοστρώματος, λόγω στάθμευσης γερανοφόρου οχήματος, στο ρεύμα ανόδου της οδού Θωμαϊδου στο μήκος της οδού που θα πραγματοποιούνται οι εργασίες. 

Η κίνηση των οχημάτων θα πραγματοποιείται εκ περιτροπής επί της οδού Θωμαϊδου και θα υπάρχουν σημαιοφόροι για την ρύθμιση της κυκλοφορίας. 

-Οι ρυθμιστικές και λοιπές πινακίδες θα τοποθετηθούν με μέριμνα του ιδιώτη ΚΟΥΜΤΣΙΔΗ Παναγιώτη.

-Οι παραβάτες της απόφασης αυτής, διώκονται και τιμωρούνται σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 458 του Π.Κ., και τις διατάξεις των άρθρων 4, 5, 52, 103, 104 και 105 του Ν.2696/1999 (Α-57) «Περί Κυρώσεως του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας».

-Η ισχύς της παρούσας απόφασης, αρχίζει με την δημοσίευσή της, τα δε οριζόμενα από αυτή μέτρα, ισχύουν από της τοποθέτησης των σχετικών πινακίδων σήμανσης, εκτός εάν κατά το χρόνο ισχύος του παραπάνω μέτρου, η κυκλοφορία ρυθμίζεται με τροχονόμους.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο