Ο πολίτης που εξόργισε το Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας


Ανοιχτή διαδικασία με την ελεύθερη συμμετοχή των πολιτών στη συζήτηση, επέλεξαν τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας, κατά τη συζήτηση του "καυτού" θέματος των μονοδρομήσεων της Βέροιας, το βράδυ της Δευτέρας (10/11).

Μεταξύ των πολιτών που έλαβαν το λόγο ήταν και ο τουριστικός πράκτορας Νάκης Φιλιππίδης, ως ιδιώτης, αλλά μία ερώτηση που έκανε, εξόργισε τον πρόεδρο και πολλά μέλη της πλειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας.

Τι ρώτησε ο Νάκης Φιλιππίδης; Αν οι δημοτικοί σύμβουλοι ψηφίσουν για τη μονοδρόμηση κατά συνείδηση ή επειδή πρέπει!

Αυτή η ερώτηση θεωρήθηκε υπαινιγμός προς την προσωπικότητά των δημοτικών συμβούλων της πλειοψηφίας και έμμεσος χαρακτηρισμός ότι είναι "μαριονέτες".

Μάλιστα, ο δημοτικός σύμβουλος Στέργιος Διαμάντης, που στην προηγούμενη θητεία ήταν πρόεδρος της ΤΚ Αγ. Βαρβάρας, φανερά εκνευρισμένος, ανέφερε πως οι σύμβουλοι ψηφίζουν όπως ψήφισαν προ ετών για την παραχώρηση της πλατείας Ωρολογίου για κατασκευή παγοδρόμιου, απόφαση που - όπως σημείωσε ο Στέργιος Διαμάντης - πάρθηκε στη 1 μετά τα μεσάνυχτα. 

Ωστόσο, η τοποθέτηση του κ. Διαμάντη δημιουργεί ορισμένα ερωτηματικά, όπως αν θεωρεί πως η απόφαση που λήφθηκε στη 1 μετά τα μεσάνυχτα στερείται νομιμότητας.
Γιατί, αν δεν είναι έτσι, για ποιο λόγο την ανέφερε; Εκτός και αν απλά εννοούσε πως ο κ. Φιλιππίδης, με το συνέταιρό του Ζήση Πατσίκα (σημερινό δημοτικό σύμβουλο) "ευεργετήθηκαν" (νομότυπα) από το Δήμο Βέροιας και δεν έχουν δικαίωμα να αντιδρούν. 

Απλά ερωτήματα, για να καταλαβαίνουμε τι λένε οι... εκλεκτοί μας.

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. Demetrios Hadjinicolaou12/11/14, 12:31 π.μ.

    Καὶ 'μένα ἡ ψηφοφορία μοῦ δίνει τὴν αἴσθησι τῆς προμνησίας (déjà vu) - βλ. http://www.inveria.gr/2012/01/blog-post_5212.html ._

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το σχόλιό σας για την ανάρτηση (παρακαλούμε να τηρούνται οι όροι που αναφέρονται στους Όρους Χρήσης της ιστοσελίδας)

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο