Σύριγγες και άλλα σύνεργα ναρκομανών στο 6ο - 13ο Δημοτικό Σχολείο Βέροιας


Καθημερινός εφιάλτης έχει καταντήσει για τους υπεύθυνους και τους γονείς του 6ου και 13ου Δημοτικού Σχολείου Βέροιας η κατάσταση στο σχολείο της πρωινές ώρες, καθώς - όπως μας κατήγγειλε μητέρα μαθητή της 1ης τάξης - καθημερινά στον αύλειο χώρο βρίσκονται σύριγγες και άλλα σύνεργα ναρκομανών, οι οποίοι έχουν κάνουν "στέκι" το σημείο.

Η καθαρίστρια του σχολείου πηγαίνει καθημερινά από νωρίς, ώστε να ψάξει σπιθαμή προς σπιθαμή την αυλή, για να συλλέξει τα όργανα θανάτου των ναρκομανών, μην τυχόν και κάποιος μικρός μαθητής έλθει σε επαφή μαζί τους, με απρόβλεπτες συνέπειες (από το να κολλήσει κάποιο νόσημα, μέχρι να τραυματίσει κάποιον ή να αυτοτραυματιστεί).

Όπως πληροφορηθήκαμε, η κατάσταση "ξέφυγε" το βράδυ της Τετάρτης και το πρωί κλήθηκε η αστυνομία.

Είναι δεδομένο ότι πρέπει επί του θέματος να επιληφθεί άμεσα η Αστυνομία και ο Δήμος, καθώς δεν είναι ένα τυχαίο περιστατικό, όπως μας αναφέρουν, αλλά φαινόμενο που υπάρχει χρόνια. Μάλιστα, πέρσι ένα παιδάκι βρέθηκε να κάνει βόλτες με μία σύριγγα στο χέρι!

Ό,τι παραπάνω και να πούμε είναι περιττό. Η κατάσταση είναι απαράδεκτη, όπως απαράδεκτοι είναι και όσοι δεν φρόντισαν να λυθεί το θέμα. Ελπίζουμε από σήμερα κιόλας να επιληφθεί Δήμος και Αστυνομία του θέματος.

Ν. Β.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο