Ακυρώνεται η αυριανή εκδήλωση Αλληλεγγύης του ΑΝ.ΔΥ. ΒέροιαςΔΤ: Οι καιρικές συνθήκες δεν μας επέτρεψαν να οργανώσουμε για 2η φορά φέτος Γιορτή Αλληλεγγύης -μετά την επιτυχημένη δράση του Καλοκαιριού στην πλατεία Ωρολογίου. Αύριο λοιπόν η συγκεκριμένη δράση στην πλατεία Δημαρχείου ακυρώνεται για φέτος. 

Θα επανέλθουμε όμως με νέες δράσεις τη νέα χρονιά με ακόμα μεγαλύτερη διάθεση κοινωνικής προσφοράς χάρη στη δική σας στήριξη. Οι ανάγκες όμως των συμπολιτών μας, δεν σταματούν ούτε περιορίζονται στη διάρκεια των εορτών.

Όσοι λοιπόν φίλοι και υποστηρικτές των δράσεων μας έχουν μαζέψει τρόφιμα, ρούχα, φάρμακα, είδη οικιακής χρήσης και θέλουν να τα προσφέρουν δεν έχουν παρά να τα παραδώσουν ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ στα τέσσερα μόνιμα σημεία συλλογής στη Βέροια που αναγράφονται παρακάτω.

Επίσης όσοι θέλουν να βοηθήσουν στη διανομή (κυρίως Σάββατο-Κυριακή) ας κάνουν ένα τηλεφώνημα στον αντιπρόεδρο του ΑΝΔΥ Παύλο Σαρημιχαηλίδη 6973370581
Ένα μικρό παιδί, μια μοναχική γιαγιά, μια πολύτεκνη οικογένεια έχει την ανάγκη της δικής μας στήριξης, της ΔΙΚΗΣ ΣΟΥ στήριξης και βοήθειας.
ΣΗΜΕΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ-ΦΑΡΜΑΚΩΝ-ΡΟΥΧΩΝ-ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ-ΒΙΒΛΙΩΝ-ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ ΟΙΚΙΑΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΕ ΩΡΕΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΕΙΝΑΙ: 
1) ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ "BALANS" ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΒΕΡΟΙΑΣ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ 6 (πρώην ΟΤΕ)
2) ΣΤΟ ΚΑΦΕ ΧΑΒΑΗ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΩΡΟΛΟΓΙΟΥ
3) ΣΤΗΝ ΕXPRESS SERVICE ΣΤΗ ΝΕΑ ΠΕΡΙΦΕΡEΙΑΚΗ ΟΔΟ 
4) ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΩΝ "ΖΗΤΑ- ΚΑΠΑ" ΣΤΑ ΕΒΡΑΙΪΚΑ ΜΝΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΣΥΝΟΙΚΙΣΜΟ ΤΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΑ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΑΚΡΟΠΟΛΕΩΣ (ΣΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΤΗΣ ΛΑΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ)

ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΒΕΡΟΙΑΣ
Κιν. 6986715030   a.dynamiko@gmail.com
www.teliaveria.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο