Ακούστε το Σάββατο (13/12) στην εκπομπή "InVeria στα... fm"


Η πρόεδρος Αθηνά Πλιάτσικα - Τσιπουρίδου και μέλη της νέας διοίκησης του Εμπορικού Συλλόγου Βέροιας θα είναι καλεσμένοι το Σάββατο (13/12) στην εκπομπή "InVeria στα... fm", που μεταδίδεται μέσω της συχνότητας του Ράδιο Α.ΒΕ.ΝΑ. 97.7 fm, από τις 11 έως τη 1 το μεσημέρι, με παρουσιαστές τους Νίκο Βουδούρη και Σοφία Τσεκούρα.

Επίσης, η Ναυσικά Νεστοροπούλου, συνεργάτιδα του Αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας Κώστα Καλαϊτζίδη, μας μιλά για την 1η Γιορτή Σοκολάτας.

Από νωρίς στο στούντιο του ΑΒΕΝΑ fm, για την αθλητική επικαιρότητα, ο αθλητικογράφος του InVeria.gr, Κώστας Κάππας, καθώς επίσης και ο νέος συνεργάτης μας, ο δικηγόρος Λεωνίδας Ακριβόπουλος, για τον σχολιασμό της τοπικής και πανελλαδικής πολιτικής, και όχι μόνο, επικαιρότητας.

Φυσικά, μαζί μας και όλοι εσείς! Μέσα από το e-mail verianews@gmail.com, αλλά και μέσα από το facebook, παρεμβαίνετε με τις ερωτήσεις, τις επισημάνσεις και τα σχόλιά σας!

Υπεύθυνη καλεσμένων: Ιωάννα Δουκίδου

Αύριο, Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2014, από τις 11 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι, μέσα από τους 97.7 fm και των ιστοσελίδων InVeria.gr και avena.gr!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο