Ευχές και κάρτες που έλαβε το InVeria.gr


Μηνύματα, ευχές και κάρτες έλαβε και φέτος το InVeria.gr, τόσο από πολιτικά πρόσωπα και φορείς, όσο και από ιδιώτες, επιχειρήσεις και οργανισμούς. Μαζί με τις δικές μας ευχές, προς όλες και όλους τους αναγνώστες μας, σας τις παρουσιάζουμε:


Λ. Τσαβδαρίδης:

Σας εύχομαι ολόψυχα, οι Άγιες ημέρες που έρχονται, να φέρουν υγεία, χαμόγελα και προκοπή σε σας, τις οικογένειες σας και την πατρίδα μας.

Χρόνια Πολλά και ευτυχισμένα

Λάζαρος Τσαβδαρίδης
Αναπληρωτής Γραμματέας ΚΟ της ΝΔ - Βουλευτής Ημαθίας

***

Απ. Βεσυρόπουλος:


«Αυτές οι ημέρες, κάθε χρόνο, αναδεικνύουν τις αξίες της αλληλεγγύης, της κοινωνικής συνοχής, της ενότητας. Όλοι μαζί ας προσπαθήσουμε να στηρίξουμε τον συνάνθρωπό μας και να γίνουμε μέρος της κοινής μας προσπάθειας, για μία καλύτερη κοινωνία, για ένα καλύτερο αύριο, για την Ελλάδα και την Ημαθία».

Καλά Χριστούγεννα και Χρόνια Πολλά!

Θερμές ευχές, για ένα Αισιόδοξο και Δημιουργικό 2015, γεμάτο Υγεία, Πρόοδο, και Αγάπη!

Απόστολος Βεσυρόπουλος
Βουλευτής Ημαθίας - ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

***
Γ. Μπατσαρά:

Εύχομαι ολόψυχα Καλά Χριστούγεννα.
Χρόνια πολλά, υγεία και ευτυχία για κάθε μέρα του χρόνου.

Γεωργία Μπατσαρά
Βουλευτής - Πρόεδρος της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Ισότητας, Νεολαίας και Δικαιωμάτων του Ανθρώπου της Βουλής 

***

Απόστολος Τζιτζικώστας - Περιφερειάρχης Κ. Μακεδονίας***

Κ. Καλαϊτζίδης:

«Δι΄ ημάς γαρ εγεννήθη, παιδίον νέον, ο προ αιώνων Θεός»

Εύχομαι η γέννηση του Θεανθρώπου να φωτίσει τις καρδιές όλων μας. Καλά Χριστούγεννα και Καλή Πρωτοχρονιά.

Κώστας Καλαϊτζίδης
Αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας και Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Μεταφορών ΠΚΜ.


***

 Κώστας Βοργιαδίδης - Δήμαρχος Βέροιας


***

Χριστουγεννιάτικο μήνυμα του Δημάρχου Αλεξάνδρειας Παναγιώτη Γκυρίνη

Τούτες τις άγιες μέρες θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους τους δημότες καλές γιορτές με οικογενειακή θαλπωρή και ο νέος χρόνος να φέρει σε όλους υγεία και καλύτερες μέρες.
Ως δήμαρχος εκφράζοντας την διοίκηση και συνολικά τα αισθήματα της παράταξής μας που ανέλαβε τις τύχες του δήμου μας προ τετραμήνου γνωρίζουμε επακριβώς την κατάσταση που επικρατεί στα σπίτια των δημοτών μας αλλά και στην αγορά του δήμου μας. Η κατάσταση δεν είναι καθόλου καλή και από την πλευρά μας με συντονισμένες δράσεις προσπαθούμε να αμβλύνουμε τις επιπτώσεις της κοινωνικής και οικονομικής κρίσης που πλήττει κυρίως τις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού.
Το κοινωνικό παντοπωλείο παίζει έναν πολύ σημαντικό ρόλο και θέλω να ευχαριστήσω όλους τους δημότες που το ενισχύουν δείχνοντας με έμπρακτο τρόπο την αλληλεγγύη τους στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.
Η κοινωνική υπηρεσία του δήμου μας αυτές τις ημέρες που είναι φορτισμένες συναισθηματικά έχει εντείνει την δουλειά της και τις παρεμβάσεις της προς όλους όσοι έχουν την ανάγκη της.
Αγαπητοί συνδημότες,
Ως νέα διοίκηση του δήμου Αλεξάνδρειας δεν θέλαμε να ενισχύσουμε το κλίμα της απαισιοδοξίας και μιζέριας που έχει καταπλακώσει το σύνολο του πληθυσμού. Με πετυχημένες κατά γενική ομολογία κινήσεις που κάναμε, με στοχευμένες και φτηνού κόστους εκδηλώσεις, καταφέραμε ως τα τώρα να καταστρώσουμε ένα πλέγμα δραστηριοτήτων και εκδηλώσεων που έδωσαν κίνηση και ζωντάνια στο κέντρο της Αλεξάνδρειας. Δώσαμε την δυνατότητα να χαρούν τα παιδιά που σ΄ αυτά προσβλέπουμε.
Επίσης, δεν ξεχάσαμε την περιφέρεια του δήμου και οργανώσαμε σε συνεργασία με τους τοπικούς πολιτιστικούς συλλόγους χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις σε πολλά χωριά του δήμου μας.
Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε με επιμονή και την καινούργια χρονιά για να υλοποιήσουμε τις προγραμματικές μας θέσεις και δεσμεύσεις που αναλάβαμε.

Εύχομαι σε όλους και πάλι,
Καλά Χριστούγεννα, Καλές γιορτές

Ο Δήμαρχος
Παναγιώτης Γκυρίνης


***

Μήνυμα του Προέδρου της Βουλής των Ελλήνων κ. Ευάγγελου Μεϊμαράκη για τις εορτές των Χριστουγέννων και του Νέου Έτους 2015

Για τις εορτές των Χριστουγέννων και του Νέου Έτους, ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων κ. Ευάγγελος Μεϊμαράκης απηύθυνε το ακόλουθο μήνυμα:

«Θέλω να ευχηθώ χρόνια πολλά με υγεία σε όλους τους πολίτες αυτές τις άγιες μέρες και να ξαναβρούμε την αισιοδοξία και το χαμόγελο που τόσο μας έχουν λείψει τα πέντε τελευταία χρόνια. Είναι αλήθεια ότι περάσαμε δύσκολες ώρες, είναι αλήθεια ότι οι θυσίες μας αποδίδουν καρπούς, είναι αλήθεια ότι έχουμε μια ορατή βελτίωση σε όλους τους τομείς και αντιμετωπίζουμε το μέλλον με αισιοδοξία.

Σ’ αυτό το μέλλον που η νέα γενιά είναι πρωτοπόρα, που έχει το δικαίωμα να κάνει πράξη τα όνειρά της, σ’ αυτό το μέλλον όλοι οι πολίτες πρέπει με νηφάλια σκέψη να ανταποκριθούν στις νέες προκλήσεις που δημιουργούνται.

Γιατί είναι γεγονός ότι αν κοιτάξει κανείς στην περιοχή γύρω μας, οι πόλεμοι, οι συρράξεις οι οποίες υπάρχουν, οι σκοταδιστικές απόψεις, οι ακραίες φωνές, οι ακραίες αντιλήψεις μάς δημιουργούν πράγματι πολύ μεγάλη ανησυχία. Αλλά δείχνουν ταυτόχρονα ότι η Ελλάδα είναι ένας χώρος σταθερότητας και ειρήνης που μπορεί να αναπτυχθεί και να δώσει τα φώτα της, τον πολιτισμό της και την παιδεία της σε όλη την περιοχή και όχι μόνο.

Πιστεύω, λοιπόν, ότι θα ανταποκριθούμε στις νέες προκλήσεις όλοι οι πολίτες και οι Έλληνες της Διασποράς και θα είμαστε υπερήφανοι που η Ελλάδα ξαναστήνεται όρθια στα πόδια της.

Χρόνια πολλά».

***


Χριστουγεννιάτικο μήνυμα Θανάση Θεοχαρόπουλου:

Καλά Χριστούγεννα, υγεία και ευτυχία σε όλους. Εύχομαι  να ξεπεράσουμε όλοι τις δυσκολίες που υπάρχουν. Όλη η κοινωνία, η οποία βρίσκεται κάτω από δύσκολες συνθήκες. Χρόνια πολλά, με δύναμη, κουράγιο και ελπίδα για καλύτερες μέρες.

***

Γραφείο Τύπου ΒΟΥΛΗΣ των ΕΛΛΗΝΩΝ

πρόεδρος ΔΚ Βέροιας Ελ. Γκόγκα

Ντόρα Μπακογιάννη

Υπουργός Εργασία Γιάννης Βρούτσης
Φώφη Γεννηματά

ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Βέροιας:


Το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Βέροιας στέλνει φέτος τις ευχές του για Χρόνια καλά, καλά Χριστούγεννα κι ένα 2015 γεμάτο δημιουργία, χαρά και αγάπη μέσω της ηλεκτρονικής κάρτας, στην οποία η ομάδα "Έκφραση" της σχολής Κωφών Λευκωσίας και η Συμφωνική Ορχήστρα Κύπρου με μαέστρο τον Αλκη Μπαλτά ερμηνεύουν τους στίχους και τη μουσική του «Μικρού τυμπανιστή».***

***

M. Κυτούδης: 

Αγαπητοί εκπαιδευτικοί, γονείς, μαθητές και μαθήτριες εκφράζουμε τις θερμότερες ευχές σε όλους για Καλές γιορτές , Καλά Χριστούγεννα  και για μια Νέα Χρονιά με υγεία και πρόοδο σε όλους τους τομείς.
Εκ μέρους του Δ.Σ. της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Αλεξάνδρειας.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Σχολικής Επιτροπής A' βάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Αλεξάνδρειας
ΚΥΤΟΥΔΗΣ ΜΟΣΧΟΣ  


ΕΜΕ ΗΜΑΘΙΑΣ


***

Ένωση Τουριστικών Πρακτόρων και Ιδιοκτητών Λεωφορείων Ημαθίας:

Το Δ.Σ  της Ένωσης Τουριστικών Πρακτόρων και Ιδιοκτητών Λεωφορείων Ημαθίας Ν. Ημαθιας εύχεται σε όλους τους συναδέλφους και στους ημαθιώτες συμπολίτες Χρονιά πολλά  και Καλά Χριστούγεννα

Ο προεδρος                                               Η γραμματεας
Αποστολος Εμμανουηλιδης                   Αναστασια Ματακια

***

(Τα παραπάνω ευχετήρια μηνύματα ή κάρτες ελήφθησαν στο e-mail του InVeria.gr και δημοσιεύονται αδιακρίτως, με μία μικρή ιεραρχική σειρά, κυρίως όσον αφορά τα πολιτικά πρόσωπα και φορείς. Σε περίπτωση λήψης νέων μηνυμάτων, θα δημοσιευθούν σε αυτή την ανάρτηση)

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο