Ο Γραμματέας της ΔΗΜ.ΑΡ. Θανάσης Θεοχαρόπουλος στο "In Veria στα... fm"


Ο Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής της ΔΗΜ.ΑΡ. Θανάσης Θεοχαρόπουλος, ήταν καλεσμένος στη ραδιοφωνική εκπομπή "InVeria στα... fm" το πρωί του Σαββάτου (20/12) και μίλησε για όλους και για όλα...

Ο κ. Θεοχαρόπουλος, τόνισε πως επικρατεί μια ασφυκτική κατάσταση στην κοινωνία, με την ανεργία να φτάνει στο 27%, ενώ δήλωσε πως η χώρα χρειάζεται πολιτική αλλαγή, καθώς η τωρινή κυβέρνηση απέτυχε να υλοποιήσει τις αλλαγές που χρειάζεται ο τόπος.

Ο γραμματέας της ΔΗΜ.ΑΡ, μίλησε επίσης και για τις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές, τονίζοντας: "Όπως όλα δείχνουν θα προκηρυχθούν μετά τις 29 Δεκεμβρίου, όπου δε θα εκλεγεί σύμφωνα με τις εκτιμήσεις μας Πρόεδρος της Δημοκρατίας, από την παρούσα Βουλή". 

Επίσης, μίλησε και για το αν θα υπάρξει μελλοντική συνεργασία με το ΣΥΡΙΖΑ και τους Οικολόγους Πράσινους, καθώς υπογράμμισε πως, είναι αυτός που έρχεται σε επαφή με το Γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ και το Συντονιστή των Οικολόγων Πράσινων, ώστε να βρουν αν υπάρχει μια κοινή λογική. Τόνισε, πως όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά προς το παρόν, ενώ συνέχισε λέγοντας πως δεν έχουν προκηρυχθεί ακόμα βουλευτικές εκλογές.

Τέλος, ερωτηθείς για τις προσωπικές του επιλογές σε περίπτωση εκλογών, ανάφερε πως επιθυμεί να είναι υποψήφιος βουλευτής και, διευκρινίζοντας, σημείωσε πως αν είναι υποψήφιος σε κάποια εκλογική περιφέρεια (και όχι στο Επικρατείας) επιθυμεί να είναι υποψήφιος βουλευτής στην εκλογική περιφέρεια της Ημαθίας. Βέβαια, τόνισε πως όλα εξαρτώνται από τις αποφάσεις του κόμματός του.

Δείτε όλη τη συνέντευξη του Θανάση Θεοχαρόπουλου στην εκπομπή "InVeria στα... fm" και στον δημοσιογράφο Νίκο Βουδούρη:

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο