Νέα παρέμβαση Σαμαρά μέσω συνέντευξης στη ΝΕΡΙΤ ενόψει 3ης ψηφοφορίας


Συνέντευξη στην τηλεόραση της ΝΕΡΙΤ παραχώρησε ο Πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, σήμερα Σάββατο (27/12), ενόψει της τρίτης και τελευταίας ψηφοφορίας για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας. Η συνέντευξη θα μεταδοθεί από το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων στις 18:30.

Λιγότερο από δύο εικοσιτετράωρα πριν την τρίτη και πιο κρίσιμη ψηφοφορία για την ανάδειξη του νέου Προέδρου της Δημοκρατίας, ο κ. Σαμαράς, αποφάσισε να μην προχωρήσει σε νέο διάγγελμα, αλλά να παραχωρήσει συνέντευξη στην κρατική τηλεόραση της χώρας.

Ο Πρωθυπουργός αναμένεται να τονίσει, τόσο στους πολίτες όσο και στους βουλευτές, την κρισιμότητα της κατάστασης, με απώτερο σκοπό να θέσει τους δεύτερους προ των ευθυνών τους. Ο κ. Σαμαράς, θα εξηγήσει τι θα συμβεί σε περίπτωση που η χώρα οδηγηθεί σε πρόωρες εκλογές, αλλά και τι ακριβώς θα συμβεί την επόμενη μέρα, αν εκλεγεί ΠτΔ, ο Σταύρος Δήμας.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι μετά το τέλος της δεύτερης ψηφοφορίας, όπου ο κ. Δήμας συγκέντρωσε 168 ψήφους, ο κ. Σαμαράς δήλωσε: "Ευελπιστώ στην τρίτη ψηφοφορία να αποφύγουμε τον εθνικό κίνδυνο, στην τρίτη ψηφοφορία δε θα υπάρχει "παρών", αλλά ο κάθε βουλευτής θα αναλάβει τις ευθύνες του. Ο κάθε βουλευτής θα τεθεί ενώπιος ενωπίω με την αγωνία των Ελλήνων".

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο