Σεμινάριο εκπαιδευτικών για "Ανίχνευση και αντιμετώπιση μαθησιακών δυσκολιών στη σχολική τάξη"


Την Πέμπτη 18 -12-2014 στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του 3ου και 14ου Δημοτικού Σχολείο Βέροιας, ο Σχολικός Σύμβουλος της 1ης εκπαιδευτικής περιφέρειας Φώτης Δ. Κουτσουπιάς,  διοργάνωσε  σεμινάριο για τους εκπαιδευτικούς των μικρών τάξεων της περιφέρειάς του.  Κεντρικός εισηγητής   ήταν  ο κ Πέτρος Σταγιόπουλος Σχολικός Σύμβουλος Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης της Νάουσας με εξειδίκευση στην ειδική αγωγή,  κάτοχος  master Ε.Α. του Α.Π.Θ., Μαράσλειου Διδασκαλείου Ε.Α.  και επί τέσσερα χρόνια  Σχολικός Σύμβουλος Ειδικής Αγωγής Ανατολικής Θεσσαλονίκης. 

Σκοπός του σεμιναρίου ήταν η διαχείριση και   αντιμετώπιση των προβλημάτων και των  δυσκολιών που αντιμετωπίζουν οι εκπαιδευτικοί στην τάξη και ο τρόπος που θα βοήθιουνται οι μαθητές με μαθησιακές δυσκολίες.   Στην εκπαιδευτική συνάντηση παραβρέθηκε ο Διευθυντής Εκπαίδευσης κ. Διαμαντόπουλος Διονύσης, ο Σχολικός Σύμβουλος περιοχής Αλεξάνδρειας Δρ. Χαλκιάς Γεώργιος ​και οι  Διευθυντές του 3ου  κ. Κωνσταντίνος Ζιάκας και του 14ου Αθανάσιος Σταυρίδης.

Μετά το σεμινάριο υποβλήθηκαν ερωτήσεις και ακολούθησε διάλογος.

Την τεχνική υποστήριξη και την επιμέλεια του σεμιναρίου είχε ο υπεύθυνος του Ολοήμερου Σχολείου κ. Βασίλειος Τουλιόπουλος.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο