Χριστουγεννιάτικα Χαμόγελα από την ΟΝΝΕΔ Ημαθίας


ΔΤ: Ενόψει της γιορτινής περιόδου των Χριστουγέννων, για ακόμα μία χρόνια, προσφέρουμε χαμόγελο στους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη.

Στην Ημαθία φέτος αντιπροσωπεία της ΟΝΝΕΔ και της ΝΟΔΕ Ημαθίας επισκεφθήκαμε τo Μικτό Κέντρο Διημέρευσης – Ημερήσιας Φροντίδας Απασχόλησης & Κατάρτισης ΑμεΑ  ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΑΝΟΙΞΗΣ στην Αλεξάνδρεια,όπου προσφέραμε από μια μπλούζα στα 61 παιδιά και ενήλικες που φιλοξενούνται εκεί.

Στις δύσκολες εποχές που βιώνουμε η ανάγκη για προσφορά και αλληλεγγύη είναι περισσότερο από ποτέ υπαρκτή. Προσπαθούμε να ανταποκριθούμε στις ανάγκες των συνανθρώπων μας, προσφέροντας ευτυχία και χαμόγελο αυτές τις Άγιες μέρες.


ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ "ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΑΝΟΙΞΗΣ"

Τη Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014, εκπρόσωποι της ΟΝΝΕΔ Ημαθίας επισκέφτηκαν το Κέντρο “Τα Παιδιά της Άνοιξης” και χάρισαν δώρα αλλά και ευχές στους εκπαιδευόμενους.

O Φιλανθρωπικός μη Κερδοσκοπικός Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων ΑμεΑ Ν. Ημαθίας, το Μικτό Κέντρο Διημέρευσης - Ημερήσιας Φροντίδας, Απασχόλησης και Κατάρτισης ΑμεΑ Ν. Ημαθίας «Τα Παιδιά της Άνοιξης» ευχαριστεί θερμά την ΟΝΝΕΔ Ημαθίας για την πρωτοβουλία αυτή και εύχεται χαρούμενες γιορτές!

Στηρίζουμε το έργο μας στη συμμετοχή σας!

Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ  &  Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο