Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις της Θρακικής Εστίας Βέροιας


ΔΤ Θρακικής Εστίας Βέροιας: Έπειτα από τις όμορφες δραστηριότητες των προηγουμένων μηνών και Πρόσφατα της ΒΑΡΒΑΡΑΣ σειρά είχαν οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις μας.
Την Κυριακή το πρωί 21 Δεκεμβρίου τα παιδιά του χορευτικού της Θρακικής Εστίας Βεροίας έψαλαν τα κάλαντα με μεγάλη χαρά στους δρόμους της πόλης μας, αλλά και στην εκδήλωση που διοργάνωσε η ΚΕΠΑ στον πεζόδρομο (Προφήτου Ηλία).

Το απόγευμα και ώρα 18:00, η αίθουσα μας, έγινε ο αγαπημένος παιδότοπος των παιδιών μας, όπου το ΞΩΤΙΚΟ μαζί με τον ΑΓΙΟ ΒΑΣΙΛΗ την μεταμόρφωσαν σε ένα λαμπερό στέκι εκπλήξεων για τους μικρούς μας φίλους.
Το ΞΩΤΙΚΟ με τα τραγούδια του, τα σκετς και τα μαγικά του έδωσε ένα χαρούμενο τόνο στην όλη εκδήλωση μας.

Στην συνέχεια έκανε την εμφάνιση του ο ΑΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ με δώρα για τα παιδιά, που τον δέχθηκαν με ενθουσιασμό. Ο ΑΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ συνομίλησε και φωτογραφήθηκε με όλα τα παιδιά ένα – ένα θέλοντας να γνωρισθεί μαζί τους και να μοιράσει τα δώρα του.

Φεύγοντας το ΞΩΤΙΚΟ και ο ΑΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ, ήρθε η ώρα του παραδοσιακού γλεντιού για τους με μεγάλους. Οι κυρίες της Θρακικής Εστίας Βεροίας, έφερα διάφορα εδέσματα και γλυκά (πολλά νηστίσιμα), όπου μέσα από τον χορό και το φαγοπότι, ευχηθήκαμε καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένος ο καινούργιος χρόνος.

Έτσι τελείωσε μία ακόμη επιτυχημένη εκδήλωση στον χώρο μας.

Και μέσα από τις ευχές ορίσαμε η επομένη συνάντηση μας να πραγματοποιηθεί στις 7 Ιανουαρίου.Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο