Χριστουγεννιάτικη "εξόρμηση" του 4ου Νηπιαγωγείου Βέροιας στο Αρχαιολογικό Μουσείο


ΔΤ: Την Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου το 4ο Νηπιαγωγείο Βέροιας, μετά από πρόσκληση,   επισκέφθηκε το Αρχαιολογικό Μουσείο Βέροιας και έδωσε Χριστουγεννιάτικο χρώμα με το στολισμό του Χριστουγεννιάτικου δέντρου με φυσικά υλικά. Τα παιδιά συνοδεύτηκαν από τις Νηπιαγωγούς Μαρία Αυγέρη, Δήμητρα Ράλλη , Έλσα Μανωλοπούλου και από αρκετούς γονείς. 

Η εμπειρία των παιδιών αλλά και των γονέων ήταν μοναδική. Όλοι μαζί πήραν μέρος σε μία διαδικασία συνεργασίας  για φτιάξουν τα στολίδια του δέντρου. Λεμονόκουπες, πολύχρωμες χάντρες, κλωστές  και φωσφορίζουσα χρώματα ήταν τα υλικά που δουλεύτηκαν από μικρούς και μεγάλους πάνω σε πάγκους.

 Η Ειρεσιώνη της αρχαίας Ελλάδας  και  ο στολισμός του χριστουγεννιάτικου δέντρου συναντήθηκαν σ΄έναν χώρο, όπως είναι το αρχαιολογικό μουσείο,  που δένει το παρελθόν με το παρόν, και δίνει το στίγμα της συνέχειας του ελληνικού πολιτισμού. Η οργάνωση της δράσης από την πλευρά του αρχαιολογικού μουσείου, όπως και η φιλοξενία ήταν άριστες και τους ευχαριστούμε γι’ αυτό. Τα παιδιά στόλισαν το δέντρο και γεύτηκαν  καραμελίτσες. Έβαλαν την υπογραφή τους και επέστρεψαν στο Νηπιαγωγείο γεμάτα με καινούργιες εμπειρίες. Και του χρόνου..      

Η ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΗ ΤΟΥ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ
 ΕΛΣΑ ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΥΔημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο