Διήμερη εκδρομή της 5ης Ομάδας Προσκόπων στο Κομνήνιο


Την χειμερινή της εκδρομή για την προσκοπική χρονιά 2014-2015 πραγματοποίησε η 5η Ομάδα Προσκόπων στο Κομνήνιο. Μια παρέα 20 ατόμων (προσκόπων και βαθμοφόρων) πέρασε ένα αξέχαστο Σαββατοκύριακο στις 13 και 14 Δεκεμβρίου στη ζεστή και φιλόξενη κοινότητα του Κομνηνίου με πολύ παιχνίδι και περιπέτεια. 

Tρέξιμο, πορείες στο δάσος αλλά και νυχτερινό παιχνίδι αποτέλεσαν τον κορμό της εκδρομής και στο τέλος, όλοι έφυγαν ευχαριστημένοι για να επιστρέψουν στις όμορφες Χριστουγεννιάτικες φωλιές τους. 

Η ώρα της επιστροφής ήρθε αρκετά γρήγορα ωστόσο όλοι ανανέωσαν το ραντεβού για την επόμενη εκδρομή! 

Πρέπει να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα τον κ. Μαυρίδη Χρήστο για την φιλοξενία στον χώρο της κοινότητας του Κομνηνίου, καθώς και τους γονείς των παιδιών που μας βοήθησαν με τις μετακινήσεις. 

Η 5η Ομάδα Προσκόπων εύχεται το νέο έτος να φέρει σε όλο τον κόσμο χαρά, υγεία και ευτυχία μαζί με πολύ προσκοπικό παιχνίδι. 

Αν θέλεις και εσύ να χαρείς και να ζήσεις αξέχαστες προσκοπικές στιγμές από κοντά, τότε δεν έχεις παρά να επισκεφτείς την λέσχη μας στην οδό Γοργοποτάμου 7 (έναντι 16ου δημοτικού σχολείου Βεροίας) κάθε Σάββατο 12:30-15:00 και 17:00-20:00 ή να τηλεφωνήσεις στο 2331062821 / 6981008300 ή να επισκεφτείς την ιστοσελίδα μας στο www.proskopoi.gr . 

Με προσκοπικούς χαιρετισμούς
Μπέκα Αθηνά
Αρχηγός 5ης Ομάδας

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο