Ευχές για τη νέα χρονιά αντάλλαξε ο αντιπεριφερειάρχης Κ. Καλαϊτζίδης


ΔΤ: Ευχές για τη νέα χρονιά αντάλλαξε στο γραφείο του, στις 11 το πρωί  της Πέμπτης 1ης Ιανουαρίου, ο αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας κ. Κώστας Καλαϊτζίδης. 

Ο κ. αντιπεριφερειάρχης ευχήθηκε στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ.Παντελεήμονα, τους βουλευτές κ.κ Τσαβδαρίδη, Βεσυρόπουλο και Μπατσαρά, τον δήμαρχο Βέροιας κ.Βοργιαζίδη, τον διοικητή της ΙΜΠ Υποστράτηγο κ.Νομικό, τον διοικητή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ημαθίας Ταξίαρχο κ.Μπαντουβάκη, τον διοικητή της ΠΥΒ Επιπυραγό κ.Κουβακά,τον διοικητή της Αστυνομικής Ακαδημίας Βέροιας, Αστυνομικό Υποδιευθυντή κ.Κούγκα, την περιφερειακή σύμβουλο κ.Καρατζιούλα, την πρόεδρο της δημοτικής κοινότητας Βέροιας κ.Γκόγκα, καλή και γόνιμη χρονιά για την Ημαθία και την πατρίδα μας.  Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα έψαλλαν τα μέλη του συλλόγου Δασκιωτών «Το Παλιόκαστρο». 

Ακολούθως ο κ.αντιπεριφερειάρχης παρέθεσε στους επίσημους και τους πολίτες της Ημαθίας που τον επισκέφθηκαν δεξίωση, την οποία επιμελήθηκαν η ZYMA PLUS- Νιώπα Κατερίνα και η κ.Αθηνά Τζιούρτζια. Το πρωί ο κ.αντιπεριφερειάρχης παρέστη στην επίσημη Δοξολογία για την υποδοχή του Νέου Έτους, στον Ιερό Ναό Αγίου Αντωνίου Βέροιας, στην οποία προεξήρχε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ.Παντελεήμονας.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο