Επίσκεψη Γ. Μπατσαρά στο νοσοκομείο Βέροιας και Α.Δ. Ημαθίας


Δ.Τ.: Στην άριστη συνεργασία της προηγούμενης περιόδου συμφώνησαν στη σημερινή τους συνάντηση η Γεωργία Μπατσαρά με τη Διοικήτρια του Νοσοκομείου Ημαθίας Αναστασία Μπούρτσου, παρουσία στελεχών του ιατρικού, νοσηλευτικού και διοικητικού προσωπικού. 

Από την υποψήφια Βουλευτή τονίστηκε ότι παρά τη δύσκολη περίοδο στα δημοσιονομικά της χώρας, το Νοσοκομείο Ημαθίας ξεκίνησε στη μονάδα Βέροιας το μεγάλο και απολύτως αναγκαίο έργο της επέκτασης, το γραφείο του ΟΚΑΝΑ λειτουργεί με επιτυχία εδώ και λίγους μήνες, όπως και το Αιμοδυναμικό -σε αναμονή της πρόσληψης επεμβατικού καρδιολόγου, αλλά και αρκετοί γιατροί προσλήφθηκαν το τελευταίο διάστημα, με ακόμη 7 επικουρικούς να είναι σε αναμονή (μεταξύ αυτών και ο επεμβατικός καρδιολόγος).
Η κ. Μπατσαρά ευχαρίστησε την κ. Μπούρτσου για την άριστη και αποτελεσματική συνεργασία, με τη Διοικήτρια να ανταποδίδει για την άμεση ανταπόκριση σε κάθε της αίτημα. Η υποψήφια Βουλευτής κ. Μπατσαρά κλείνοντας δεν ξέχασε την πρόσφατη εξαιρετική αντιμετώπιση από τη Μονάδα Βέροιας των θυμάτων του τραγικού τροχαίου στην Εγνατία Οδό, θυμίζοντας τις προσπάθειες που εντάθηκαν μετά από αυτό για ενίσχυση της Μονάδας ως Νοσοκομείου Ανάσχεσης επί της Εγνατίας.

Επίσκεψη Γεωργίας Μπατσαρά στην Αστυνομική Διεύθυνση


Ευρύ πλαίσιο συζήτησης περιείχε η συνάντηση Γεωργίας Μπατσαρά-Νίκου Μπαντουβάκη. Υποψήφια Βουλευτής και Αστυνομικός Διευθυντής Ημαθίας είχαν κοινό τόπο τις τακτικές επαφές τους για θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας τα 2,5 τελευταία χρόνια. Η συζήτηση εστίασε μεταξύ άλλων στην αποδυνάμωση του προσωπικού της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας, στην ανάγκη επανασύστασης και επιστροφής των μικτών κλιμακίων ελέγχου των επαγγελματικών αυτοκινήτων, που τα τελευταία 2 χρόνια σε αρκετές περιοχές της χώρας (ανάμεσα σ’ αυτές και η Ημαθία) κυκλοφορούν ανεξέλεγκτα, στην αξιοποίηση των αστυνομικών της Δημοτικής Αστυνομίας (που σύντομα θα επαναλειτουργήσει) σε ένα πλαίσιο αύξησης της εγκληματικότητας, αλλά και έντονων κυκλοφοριακών προβλημάτων στο κέντρο των πόλεων (ειδικά στη Βέροια).
Η κ. Μπατσαρά ευχαρίστησε και συνεχάρη όλο το προσωπικό της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ημαθίας για τη βοήθεια και την ασφάλεια που παρέχει στην τοπική κοινωνία. Τέλος δεσμεύθηκε για τη συνέχιση της πολύ καλής συνεργασίας.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο