Η ΝΟΔΕ Ημαθίας για το εκλογικό αποτέλεσμα


ΔΤ: Η Νομαρχιακή Διοικούσα Επιτροπή Νέας Δημοκρατίας Ημαθίας (ΝΟΔΕ) ευχαριστεί τους πάντα συνεπείς και υπερήφανους φίλους της μεγάλης φιλελεύθερης παράταξης και όλους τους πολίτες της Ημαθίας που σε αυτή τη δύσκολη εκλογική μάχη ψήφισαν τη Νέα Δημοκρατία.

Σε εποχές δύσκολες για τη χώρα μας την ανέδειξαν δεύτερη δύναμη στην εκλογική περιφέρεια της Ημαθίας και έδειξε ο λαός της Ημαθίας ότι σε μεγάλο ποσοστό ασπάζεται τις θέσεις ευθύνης και αλήθειας της παράταξης και εμπιστεύεται την ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ως αξιόπιστη και σταθερή στις αρχές και τις αξίες της πολιτική δύναμη που απέτρεψε τα χειρότερα, έβγαλε τη χώρα από τα ελλείμματα και την ύφεση και έβαλε τα θεμέλια για ανάπτυξη και οριστική έξοδο από την κρίση.

Επίσης θερμές ευχαριστίες στους υποψηφίους του συνδυασμού μας που ήταν οι εμπροσθοδρομείς της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ στην εκλογική μάχη στο Nομό μας και με εμπεριστατωμένο πολιτικό λόγο συνέβαλαν, στο μέτρο του εφικτού λόγω των επώδυνων αλλά αναγκαίων μέτρων για την συντεταγμένη έξοδο από την κρίση, στην κατανόηση του διακυβεύματος των εκλογών και της ευρωπαϊκής προοπτικής της χώρας.

Ευχαριστούμε επίσης τους πάντα άοκνους φίλους της παράταξης που την Κυριακή των εκλογών ήταν παρόντες στα εκλογικά τμήματα ως εκπρόσωποι της παράταξης επιβλέποντας την εκλογική διαδικασία και διασφαλίζοντας το νόμιμο αποτέλεσμα στο Νομό μας.

Συγχαίρουμε τον επανανεκλεγέντα βουλευτή Απόστολο Βεσυρόπουλο  ο οποίος για ακόμα μια θητεία, όπως όλοι οι βουλευτές της παράταξης μέχρι σήμερα, θα συνεχίσει να υπηρετεί και να εκπροσωπεί επάξια το Νομό μας στο Ελληνικό Κοινοβούλιο.

Συγχαίρουμε επίσης τους τρείς πρωτοεκλεγέντες βουλευτές ευχόμενη να εργαστούν με αίσθημα ευθύνης και συναίνεσης για τα προβλήματα του Νομού μας. 

Η ΝΟΔΕ θα είναι πάντοτε παρούσα στις εξελίξεις αφουγκραζόμενη το σύνολο της  τοπικής κοινωνίας με μοναδικό γνώμονα την ευημερία της Ημαθίας μας. 

Για τη ΝΟΔΕ Ημαθίας 
Γιώργος Μπιλέκας, 
υπεύθυνος Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο