"Η πηγή της γνώσης και άλλα παραμύθια" στην Αντωνιάδειο Στέγη Βέροιας (17/1)


Από την Κοινωφελή Επιχείρηση Πολλαπλής Ανάπτυξης του Δήμου Βέροιας, ανακοινώθηκε ότι θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση του βιβλίου "Η πηγή της Γνώσης και άλλα παραμύθια", σήμερα, Σάββατο (17/01) και ώρα 18:00, στην Αντωνιάδειο Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών (Φουαγιέ). Συγκεκριμένα αναφέρεται: 

...Υπάρχει η Πηγή της Γνώσης; Κι αν υπάρχει... πόσο εύκολα μπορούμε να φτάσουμε σ' αυτήν; Είναι δυνατόν να το πετύχουμε χωρίς κόπο, χωρίς αναζήτηση, χωρίς επιμονή και σκοπό; 
"Να έχεις δύναμη στη ψυχή και πίστη στη ζωή και αυτό που θέλεις θα βρεθεί"...

Οι εκδόσεις ΠΕΝΑ, η Δημοτική Βιβλιοθήκη Βέροιας «Θεανώ Ζωγιοπούλου» και η Κ.ΕΠ.Α. Δήμου Βέροιας σας προσκαλούν στην παρουσίαση του  βιβλίου της Γεωργίας Χαϊδεμενοπούλου «Η πηγή της γνώσης και άλλα παραμύθια», το Σάββατο 17 Ιανουαρίου  και ώρα 18.00  στην Αντωνιάδειο Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών. Η παρουσίαση θα γίνει διαδραστικά, απευθύνεται σε παιδιά όλων των τάξεων Δημοτικού Σχολείου και έχει ως στόχο τον προβληματισμό  και την ενεργοποίηση τους σε θέματα που αφορούν το περιβάλλον , την κοινωνία και τη ζωή γενικότερα.

Γενικός Συντονισμός:
Ρένα Παπαγεωργίου, Εκδότης - Συγγραφέας/ Εικαστικός 
Παρουσίαση:
Βιβή Κοντοπούλου, Συγγραφέας
Μαρία Βύζα, Ηθοποιός

Η συγγραφέας Γεωργία Χαϊδεμενοπούλου έχει τιμηθεί από τη Διεθνή Εταιρεία Ελλήνων Λογοτεχνών με το βραβείο «Πηνελόπη Δέλτα».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο