Κοπή βασιλόπιτας και εκδηλώσεις του Δημοτικού Ωδείου Νάουσας


Μέσα στην κατάμεστη αίθουσα συναυλιών της Εστίας Μουσών Νάουσας πραγματοποιήθηκε το πρωί της περασμένης Κυριακής η εκδήλωση «Μικροί Μότσαρτ» με τη συμμετοχή μαθητών των σχολών του Δημοτικού Ωδείου, καθώς και η καθιερωμένη κοπή βασιλόπιτας από το Σύλλογο Γονέων της Εστίας Μουσών. 

Παρέστη ο Δήμαρχος κ. Νίκος Κουτσογιάννης, δημοτικοί σύμβουλοι, μαθητές, γονείς και πολλοί φίλοι του Δημοτικού Ωδείου.



Οι τρεις «περίοδοι» στον Μπετόβεν
Το Δημοτικό Ωδείο σε συνεργασία με τον Σύλλογο Γονέων της Εστίας Μουσών διοργανώνουν το Σάββατο 7 Φεβρουαρίου και ώρα 19:30 στην αίθουσα συναυλιών της Εστίας Μουσών, ρεσιτάλ πιάνου από τον διεθνώς καταξιωμένο πιανίστα Χαράλαμπο Αγγελόπουλο. Θα ερμηνεύσει έργα που αντιπροσωπεύουν αισθητικά την πρώιμη, μεσαία και ώριμη συνθετική περίοδο του μεγάλου μουσουργού. Γενική Είσοδος: 5 ευρώ.

Κύκνειο χάσμα «Prêt-a-porter»
Μια πρωτοποριακή παράσταση θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όσοι επισκεφθούν την αίθουσα της Δημοτικής Βιβλιοθήκης (Πολυχώρος Πολιτισμού «Βέτλανς»-1ος όροφος) την Κυριακή 8 Φεβρουαρίου στις 20:30. Το Δημοτικό Ωδείο Νάουσας, ο Σύλλογος Γονέων της Εστίας Μουσών και η σχολή χορού του δημοτικού ωδείου σε συνεργασία με το Τμήμα Βιβλιοθήκης διοργανώνουν ένα διαδραστικό χορευτικό event, όπου συντελεστές και κοινό αλληλοεπιδρούν στο χώρο δίνοντας την αίσθηση ότι είναι αναπόσπαστο σώμα της δράσης. Συμμετέχει η ομάδα σύγχρονου χορού «L.reducta dance project».  Η ιδέα-χορογραφία της παράστασης είναι της καθηγήτριας χορού του δημοτικού ωδείου Ξανθίππης Παπαδοπούλου. Γενική Είσοδος: 5 ευρώ (απαραίτητη η προκράτηση θέσεων).

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο