Λ. Τσαβδαρίδης: Ειδική Πιστοποίηση στα «Παιδιά της Άνοιξης» - Κρυφή ατζέντα ΣΥΡΙΖΑ


Προς άμεση επίλυση οδηγείται  το ζήτημα της απαιτούμενης ανανέωσης της Ειδικής Πιστοποίησης του Φιλανθρωπικού μη Κερδοσκοπικού Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων ΑμΕΑ Ν. Ημαθίας «Τα Παιδιά της Άνοιξης»,  έπειτα από καταλυτική παρέμβαση του Υπ. Βουλευτή ΝΔ Ημαθίας Λάζαρου Τσαβδαρίδη.

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, έπειτα από παρέμβαση του κ. Τσαβδαρίδη που συναντήθηκε για τον λόγο αυτόν με τον Περιφερειάρχη κ. Απόστολο Τζιτζικώστα, επίσπευσε τις απαιτούμενες γραφειοκρατικές διαδικασίες και εισηγήθηκε θετικά προς το Εθνικό Κέντρο Κοινωνικής Αλληλεγγύης, για την σκοπιμότητα της αποδοχής του αιτήματος ανανέωσης της Ειδικής Πιστοποίησης του Συλλόγου.

Με την νέα πιστοποίηση που αναμένεται σε σύντομο χρονικό διάστημα να εγκριθεί, ο εξαιρετικά σημαντικός για την κοινωνική προσφορά του Σύλλογος, θα αποκτήσει πλέον εκείνο το νομικό και διοικητικό καθεστώς το οποίο θα του επιτρέπει να λαμβάνει την προβλεπόμενη οικονομική στήριξη της Πολιτείας, μέσω των υπηρεσιών της Περιφέρειας, ανοίγοντας νέες προοπτικές και δυνατότητες στη ιδιαίτερα σημαντική δράση του Συλλόγου προκειμένου να συνεχίζει απρόσκοπτα να βοηθάει στην ένταξη των παιδιών με Ειδικές ανάγκες στην παραγωγική διαδικασία, στην κοινωνική ανάπτυξη και επαγγελματική καταξίωση των παιδιών, καθώς και στην ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης πάνω στην αναγκαιότητα στήριξης και ανάδειξης του έργου του Συλλόγου επ’ ωφελεία των ίδιων των παιδιών.


Λάζαρος Τσαβδαρίδης: Επικίνδυνη για τη χώρα η κρυφή ατζέντα του ΣΥΡΙΖΑ

Την ώρα που η χώρα μας βρίσκεται μπροστά την πιο καθοριστική εκλογική αναμέτρηση των τελευταίων δεκαετιών, η οποία και θα καθορίζει το μέλλον της, τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ διαγωνίζονται για το ποιος ή ποια θα βάλει μπουρλότο στην πορεία της χώρας προς την έξοδο από την κρίση που με σταθερά βήματα η Νέα Δημοκρατία οδηγούσε χάρη στις θυσίες του Ελληνικού λαού.

Η κυρία Ραχήλ Μακρή μας άφησε άφωνους λέγοντας ότι η Ελλάδα μπορεί να «κόψει χρήμα» εάν η ΕΚΤ κλείσει τη στρόφιγγα της χρηματοδότησης. Ο Ευκλείδης Τσακαλώτο δηλώνει ότι θα υπάρξει φορολογία έως και 60% για εισοδήματα άνω των 80.000 ευρώ. Την ίδια ώρα, ο τομεάρχης Εξωτερικής Πολιτικής Κώστας Ήσυχος δηλώνει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα πει στους εκπροσώπους των δανειστών να μην έρθουν, αλλά και να έρθουν « το πολύ πολύ να τους κεράσουμε ένα καφέ». Αν προσθέσουμε και την εκπεφρασμένη θέση του υποψηφίου Βουλευτή με τον ΣΥΡΙΖΑ στην Ημαθία κ. Κώστα Λαπαβίτσα για επιστροφή στη δραχμή, έχουμε μια πλήρη εικόνα της επικινδυνότητάς τους. 

Πέρα από τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα του αρχηγού τους, προς άγρα ψήφων, αρχίζει πια να ξεδιπλώνεται η κρυφή ατζέντα του ΣΥΡΙΖΑ που θα οδηγήσει τη χώρα σε μεγάλες περιπέτειες και τα ήδη ταλαιπωρημένα μεσαία και χαμηλά στρώματα σε αφανισμό.

Αυτοί είναι. Θα μας βρουν απέναντι.

Λάζαρος Τσαβδαρίδης
Υπ. Βουλευτής ΝΔ Ημαθίας

Με την Ημαθία ΔΕΝ παίζουμε

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο