Με επιτυχία ο χορός της "Καλλιθέας"


Με πολύ μεγάλη επιτυχία, πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος χορός του ΜΑΣ «Η ΚΑΛΛΙΘΕΑ», το Σάββατο 3 Ιανουαρίου 2015. 

Στην κατάμεστη αίθουσα του οικογενειακού κέντρου «ΣΕΙΡΙΟΣ», που έσφυζε κυριολεκτικά από νεολαία και όχι μόνο,   το κέφι και ο χορός ξεκίνησε από νωρίς,  με τους λιλιπούτειους  χορευτές των τμημάτων του συλλόγου, οι οποίοι  ξεσήκωσαν τον κόσμο με την εμφάνισή τους και απέσπασαν το θερμό τους χειροκρότημα. 

Στην συνέχεια εμφανίστηκε το εφηβικό τμήμα το οποίο εντυπωσίασε τους παρευρισκόμενους, και η αδρεναλίνη ανέβηκε στα ύψη, με την εμφάνιση του τμήματος των παραστάσεων μετά από αρκετά χρόνια, που κατέπληξε, κυρίως με τον χορό ΣΈΡΑ, με την καθοδήγηση της χοροδιδασκάλου κα. Ράνιας Τοπαλίδου. 

Τα χορευτικά συνόδευσαν στις λύρες, ο Ηλίας Παναγιωτίδης, ο Νίκος Σιδηρόπουλος και στο νταούλι ο Ιορδάνης Σιδηρόπουλος. Η βραδιά συνεχίστηκε με την τιμητική διάκριση των εθελοντών   μουσικών, οι οποίοι μέχρι σήμερα βοηθούν τον σύλλογο στις εκδηλώσεις του. 

Οι μουσικοί που τιμήθηκαν είναι οι:
ΧΡΗΣΤΟΣ ΒΑΡΥΤΙΜΟΣ                        ΛΥΡΑ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ            ΛΥΡΑ
ΝΙΚΟΣ ΙΩΑΚΕΙΜΙΔΗΣ                          ΛΥΡΑ
ΝΙΚΟΣ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ                     ΛΥΡΑ
ΠΑΥΛΟΣ ΚΑΓΓΕΛΙΔΗΣ                       ΤΡΑΓΟΥΔΙ
ΓΙΩΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ                ΤΡΑΓΟΥΔΙ
ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ     ΤΡΑΓΟΥΔΙ
ΝΙΚΟΣ ΓΙΑΓΤΖΟΓΛΟΥ                        ΝΤΑΟΥΛΙ
ΙΟΡΔΑΝΗΣ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ             ΝΤΑΟΥΛΙ
ΡΑΝΙΑ ΤΟΠΑΛΙΔΟΥ                            ΤΡΑΓΟΥΔΙ-ΝΤΑΟΥΛΙ-ΧΟΡΟΔ/ΛΟΣ

ΤΟΥΣ  ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ.

 Το γλέντι συνεχίστηκε μέχρι τις πρωινές ώρες με πολύ κέφι χορό και τραγούδι 

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο δήμαρχος Βέροιας κ. Κώστας Βοργιαζίδης, ο αντιδήμαρχος κ. Στέλιος Ασλάνογλου, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Κώστας Καραπαναγιωτίδης, ο πρόεδρος του συλλόγου φίλων παράδοσης κ. Βασίλης Φωτιάδης, το μέλος του συλλόγου Αγ.Αντωνίου  Θεσ/νικης (Παναγία Σουμελά) κ. Παπαδόπουλος, ο εκδότης της εφημερίδας ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ κ. Αλέκος Χατζηκώστας, ο υποψήφιος βουλευτής κ. Λάζαρος Τσαβδαρίδης, ο χορηγός της εκδήλωσης AUTO SERVICE ΚΟΚΚΙΝΙΔΗ κ. Κοκκινίδης Γεώργιος και εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων του νομού μας.

Τέλος ευχαριστούμε θερμά τους μουσικούς του κέντρου και το προσωπικό για την πολύ καλή εξυπηρέτηση τους, και όλους όσους παρευρέθησαν στο χορό, καθώς και τους καταστηματάρχες, που μας πρόσφεραν τα δώρα στην λαχειοφόρο αγορά μας, για την αγάπη και υποστήριξή τους μέσα στη δύσκολη περίοδο που διανύουμε.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο