Μένουν "πιστοί" στο επίσημο ΠΑΣΟΚ


Με άρθρο του - καταπέλτη κατά του πρώην προέδρου του ΠΑΣΟΚ και εμπνευστή του ΚΙΔΗΣΟ , Γιώργου Παπανδρέου, παρενέβη ο πρώην βουλευτής Θανάσης Γεωργιάδης, συνταξιούχος γιατρός και σύζυγος της επί 8 χρόνια Δημάρχου Βέροιας Χαρούλας Ουσουλτζόγλου.

Η παρέμβαση του Θ. Γεωργιάδη σίγουρα δεν εκφράζει μόνο τον ίδιο και σηματοδοτεί τη στάση που θα κρατήσει η πρώην Δήμαρχος και μια σειρά άλλων στελεχών. ΄

Επιπλέον, "πιστός" στο ΠΑΣΟΚ φαίνεται να παραμένει και ο πρώην γραμματέας της ΝΕ ΠΑΣΟΚ Ημαθίας Γιώργος Μιχαηλίδης, ο οποίος μπορεί να παραιτήθηκε πριν από ένα χρόνο από την κομματική του θέση, αλλά φαίνεται ότι δεν "ξέκοψε" τελείως από το κόμμα.

Ωστόσο, η πλειοψηφία των τελευταίων συνεργατών της πρώην Δημάρχου (όσοι από αυτούς ανήκαν στο ΠΑΣΟΚ), αλλά γενικότερα των στελεχών της Ημαθίας, φαίνεται να πάνε προς... Γιωργάκη μεριά, όπως ο Άρης Λαζαρίδης, ενώ άλλοι δεν θα έχουν καμία συμμετοχή ή άνοιξαν πανιά προς άλλα... λιμέρια (βλέπε Τηλέμαχος Χατζηαθανασίου και Γιώργος Κάκαρης, ο πρώτος εσχάτως, ο δεύτερος από παλιά).

Ερωτηματικό παραμένει το τι στάση θα κρατήσει ο Δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι, δημόσια τουλάχιστον, θα είναι ουδέτερος.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο