Μέχρι 27/1 οι αιτήσεις για μετάκληση αλλοδαπών εργατών


ΔΤ: Παρακαλούνται οι εργοδοτικοί φορείς της Ημαθίας να μας αποστείλουν με e-mail (avramidis.d@imathia.pkm.gov.gr ) ή FAX (23313 53698 ή 23313 50226) μέχρι την Τρίτη 27-01-2015, στις 12:00 το μεσημέρι, τις εκτιμήσεις τους για τον αριθμό των θέσεων για εξαρτημένη εργασία, εποχική εργασία, αλιεργάτες και απασχόληση υψηλής ειδίκευσης που θα καλυφθούν με τη διαδικασία της μετάκλησης από πολίτες τρίτων χωρών κατά τα επόμενα δύο έτη.

Στην έκθεση που θα μας αποστείλουν, θα πρέπει να αναφέρουν τον εκτιμώμενο αριθμό για κάθε μία από τις προαναφερόμενες κατηγορίες και την πιθανή χώρα προέλευσης των εργαζομένων, καθώς και αιτιολόγηση βασιζόμενη σε πραγματικά στοιχεία που αναφέρονται στον αριθμό των εργοδοτών που δραστηριοποιούνται στον υπόψη τομέα της οικονομίας, την πορεία των δραστηριοτήτων τους τα τελευταία έτη και την εκτίμηση για τα επόμενα έτη, αλλά και την υφιστάμενη προσφορά εργασίας από ημεδαπούς ή ευρωπαίους πολίτες ή πολίτες τρίτων χωρών με νόμιμη διαμονή στη χώρα.

Την Τετάρτη 28-01-2015 θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη στην αίθουσα της Δ/νσης Ανάπτυξης Π.Ε. Ημαθίας (Λ.Στρατού 72, Βέροια- ισόγειος χώρος),  στις  11.00 π.μ. η ώρα, υπό την προεδρία του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Ημαθίας κ. Καλαϊτζίδη, προκειμένου να συζητηθούν διεξοδικά οι απόψεις των εργοδοτικών φορέων και να καταγραφούν τα συμπεράσματα στα οποία θα καταλήξουν.

Ο Αντιπεριφερειάρχης
Κωνσταντίνος Καλαϊτζίδης

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο