Πλούσια η προεκλογική κίνηση του Λ. Τσαβδαρίδη το Σ/Κ


Στο παραδοσιακό, ανδροκρατούμενο, έθιμο "Κουρμπάνι" στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Αρκοχωρίου, βρέθηκε το μεσημέρι της Κυριακής 18 Ιανουαρίου, ο υποψήφιος βουλευτής ΝΔ Ημαθίας κ.Λάζαρος Τσαβδαρίδης, ο οποίος είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με πολλούς και καλούς του φίλους, από την δραστήρια και φιλόξενη ορεινή αυτή κοινότητα. 


"Όπως κάθε χρόνο τέτοια μέρα, έτσι και σήμερα, συναντήθηκα σήμερα με τους ιερείς, τον πρόεδρο της κοινότητας Βασίλη Πασχούλα και όλους τους φίλους του φιλόξενους αυτού χωριού της Ημαθίας, το οποίο είναι παράδειγμα προς μίμηση, αφού έχει καταφέρει να αξιοποιήσει σημαντικούς πόρους από τα ευρωπαϊκά και εθνικά προγράμματα, γενόμενο ένας μοναδικός τουριστικός προορισμός. Αισθάνομαι την ανάγκη να τους διαβεβαιώσω ότι ο Λάζαρος Τσαβδαρίδης θα συνεχίσει να είναι στο πλευρό τους, όπου και όταν το ζητήσουν, όπως το πράττω για όσα χρόνια βρίσκομαι στο εθνικό κοινοβούλιο" τόνισε ο υποψήφιος Βουλευτής.

Λάζαρος Τσαβδαρίδης: «Ιδιαίτερα σημαντική η κοινωνική προσφορά του Συλλόγου Αιμοδοτών Νέας Νικομήδειας»


Στην κοπή της βασιλόπιτας του συλλόγου εθελοντών αιμοδοτών Νέας Νικομήδειας "Η Αγάπη" βρέθηκε, το πρωί της Κυριακής 18 Ιανουαρίου, ο υπ. Βουλευτής Ημαθίας κ. Λάζαρος Τσαβδαρίδης. Ο κ. Τσαβδαρίδης συνεχάρη την πρόεδρο του συλλόγου κα. Έφη Καδόγλου, τη διοίκηση, τα μέλη και τους φίλους της "Αγάπης" για το μεγάλο ανθρωπιστικό τους έργο και την σημαντική τους κοινωνική προσφορά, λέγοντας χαρακτηριστικά: "Μπορεί η Νέα Νικομήδεια να είναι μια μικρή πληθυσμιακή κοινότητα, η προσφορά όμως της "Αγάπης" και τα μηνύματα αλληλεγγύης που εκπέμπει στην Ημαθία και όχι μόνο, είναι ιδιαίτερα σημαντική, στην σημερινή εποχή".

Στο κουρμπάνι της Φυτειάς ο Λάζαρος Τσαβδαρίδης


Στον πανηγυρίζοντα  Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Φυτειάς παρακολούθησε τη Θεία Λειτουργία ο υπ. Βουλευτής με τη ΝΔ κ. Λάζαρος Τσαβδαρίδης, όπου και συμμετείχε στο παραδοσιακό κουρμπάνι που διοργανώνεται στον προαύλιο χώρο του. Ο κ. Τσαβδαρίδης είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους κατοίκους και τον πρόεδρο της τοπικής κοινότητας κ. Αγγέλου, δεχόμενος τις ευχές τους για εκλογική επιτυχία στις 25 Ιανουαρίου.

Ευθεία επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε από τη Νάουσα ο Λάζαρος Τσαβδαρίδης, στη παρουσίαση του ψηφοδελτίου της Νέας Δημοκρατίας


Με μία ενωτική, δυναμική και αποκαλυπτική τοποθέτηση, κέρδισε τις εντυπώσεις και το ζεστό χειροκρότημα του κόσμου ο Υπ. Βουλευτής ΝΔ Ημαθίας Λάζαρος Τσαβδαρίδης στην παρουσίαση του Ψηφοδελτίου της ΝΔ στη Νάουσα, το απόγευμα του Σαββάτου 17 Ιανουαρίου.

Ξεκινώντας με την παρουσίαση των συνυποψηφίων του στο ψηφοδέλτιο, το οποίο και χαρακτήρισε «Εθνική ομάδα της Ημαθίας», ο κ. Τσαβδαρίδης χαρακτήρισε τις επερχόμενες εκλογές ως τις πιο κρίσιμες μετά τη μεταπολίτευση, αφού σε αυτές, οι πολίτες δεν θα επιλέξουν απλά την εκπροσώπησή τους, με τους πιο άξιους και τους πιο αποτελεσματικούς, αλλά και τον δρόμο που θα ακολουθήσει η Χώρα τις επόμενες δεκαετίες.

Στη συνέχεια, ο κ. Τσαβδαρίδης αφού σημείωσε επιγραμματικά την τεράστια προσπάθεια που η Νέα Δημοκρατία έκανε τα προηγούμενα χρόνια για την σταθεροποίηση της οικονομίας της χώρας και τη διασφάλιση της αναπτυξιακής της πορείας, κατηγόρησε ευθέως τον ΣΥΡΙΖΑ και τον αρχηγό του κ. Τσίπρα για αλαλούμε θέσεων και απόψεων, οι οποίες είναι άκρως επικίνδυνες για το μέλλον της χώρας και κινδυνεύουν να τορπιλίσουν όλα τα επιτεύγματα που μέχρι σήμερα έχουν γίνει στη χώρα χάρη στις θυσίες των Ελλήνων πολιτών. 

Τελειώνοντας την τοποθέτηση του, ο κ. Τσαβδαρίδης δήλωσε αισιόδοξος για την εκλογική νίκη της Νέας Δημοκρατίας, υπογραμμίζοντας ότι η φιλελεύθερη παράταξη, από τον γεννήτορά της εθνάρχη Κωνσταντίνο Καραμανλή, μέχρι τον σημερινό πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά κράτησε πάντα όρθια την χώρα στις κρίσιμες στιγμές. Το ίδιο θα κάνει και τώρα. 

Αναλυτικά η τοποθέτηση του κ. Τσαβδαρίδη ήταν η εξής:

«Νεοδημοκράτες και Νεοδημοκράτισες, αγαπητοί εκπρόσωποι του τύπου, Ναουσαίες και Ναουσαίοι, σας ευχαριστώ για την αποψινή σας παρουσία.

Σήμερα στην παρουσίαση των υποψηφίων της Νέας Δημοκρατίας κυρίες και κύριοι βλέπετε μπροστά σας μια ομάδα διακεκριμένων μελών της τοπικής κοινωνίας.

Το νέο αίμα, ο δικηγόρος κ. Μπαρτζώκας, οι βουλευτές κ.κ Βεσυρόπουλος και Γιοβανόπουλος, η γνωστή σε όλους μας για τους αγώνες της Γιούλα Μπατσαρά, ο επιτυχημένος επιχειρηματίας κ. Εμμανουηλίδης, και ο υποφαινόμενος.

Πρόκειται για μια εθνική ομάδα της Ημαθίας. Ομάδα αποφασισμένη για αγώνα και διεκδίκηση. Αγώνα για την μοίρα της χώρας και διεκδίκηση για την αγαπημένη μας Ημαθία.

Έχουμε όλοι μπροστά μας την μάχη του σταυρού, μάχη σημαντική οπωσδήποτε για την εκπροσώπηση των πολιτών της Ημαθίας. Έχουμε όμως μπροστά μας και τον κοινό αγώνα για την σωτηρία της χώρας. Και είναι σημαντικός και κρίσιμος αγώνας αυτός κυρίες και κύριοι. Κρίσιμος για την πορεία της πατρίδας και το μέλλον των παιδιών μας. 

Διότι αυτές οι εκλογές δεν είναι όπως όλες οι άλλες. Στις 25 Ιανουαρίου επιλέγουμε την εκπροσώπησή μας, με τους πιο άξιους, τους πιο ικανούς και αποτελεσματικούς. Αλλά επιλέγουμε και τον δρόμο που θα ακολουθήσει η Χώρα τις επόμενες δεκαετίες.

Από την μια μεριά η Νέα Δημοκρατία της ασφάλειας, της σταθερότητας, της υπευθυνότητας, της προόδου. Και από την άλλη το συνονθύλευμα που λέγεται ΣΥΡΙΖΑ και απειλεί να μας σύρει στην αβεβαιότητα, την απομόνωση, την καταστροφή και την συρρίκνωση.

Φίλες και φίλοι δεν κινδυνολογώ. Με ξέρετε και σας ξέρω δεν γνωριστήκαμε χτες. Ξέρετε πως δεν πολιτεύομαι κηρύσσοντας τον φόβο. Πολιτεύομαι με την προσφορά και την ελπίδα. Θέλω να είμαι ο άνθρωπος που δίνει την λύση. 

Δεν σας κρύβω πως η μεγαλύτερη ικανοποίηση που παίρνω από την πολιτική, είναι η χαρά στα μάτια των ανθρώπων όταν καταλαβαίνουν πως ένα πρόβλημά τους λύθηκε, μια δυσκολία ξεπεράστηκε και η επόμενη μέρα θα είναι καλύτερη. Αυτή η χαρά στα μάτια των ανθρώπων μου δίνει δύναμη να συνεχίσω. Είναι και δική μου χαρά και είναι πολύτιμη και αναντικατάστατη.

Η εκπροσώπηση των πολιτών της Ημαθίας στη Βουλή των Ελλήνων είναι ένα βαρύ έργο. Η Ημαθία έχει και οφείλει να έχει ειδικό βάρος στην διαμόρφωση εθνικής πολιτικής. Είμαστε η πρώτη εξαγωγική δύναμη της χώρας στα είδη που παράγουμε και στα χώματά μας καμαρώνουμε να φιλοξενούμε τους σημαντικότερους αρχαιολογικούς θησαυρούς. Έχουμε παρελθόν, έχουμε παρόν και σας βεβαιώνω φίλες και φίλοι έχουμε και μέλλον. 

Για να εξασφαλίσουμε το μέλλον αυτό, χρειαζόμαστε στην Αθήνα και τα κέντρα αποφάσεων τον άξιο και τον δυνατό. Αυτόν που διαθέτει κύρος και απολαμβάνει σεβασμό. Αυτόν που μπορεί να συνδιαλέγεται, να διεκδικεί, να απαιτεί. 

Αυτόν που μπορεί να ανοίγει τις πόρτες και να χτυπάει το χέρι στο τραπέζι αν χρειαστεί. Αυτόν που δεν διστάζει να τσαλακωθεί προκειμένου να επιτύχει το αποτέλεσμα.

Προσωπικά σας βεβαιώνω κυρίες και κύριοι πως δεν είμαι καθόλου ευγενικός όταν πρόκειται για τα συμφέροντα του τόπου μου. Δεν είμαι καθόλου ευγενικός όταν στόχος είναι η ικανοποίηση ενός δίκαιου αιτήματος.

Παράλληλα ο Βουλευτής Ημαθίας έχει την ευθύνη συμμετοχής στη χάραξη εθνικής πολιτικής ειδικά σε θέματα που αφορούν την περιοχή.

Έχω άποψη για την μεταναστευτική πολιτική, έχω άποψη για την παιδεία, έχω άποψη για την αγροτική πολιτική, για την μεταποίηση για την προώθηση των εξαγωγών. 

Κυρίες και κύριοι είμαι πολιτικός πρώτης γραμμής και εκπρόσωπος της Ημαθίας στο εθνικό κοινοβούλιο και από την θέση μου αυτή δεν μου επιτρέπεται να κρύψω την αλήθεια. Και η αλήθεια είναι πως αν ποτέ ο ΣΥΡΙΖΑ ερχόταν στην εξουσία ο κίνδυνος θα ήταν απολύτως πραγματικός.
Οι άνθρωποι αυτοί είδαν στην κρίση μια ευκαιρία για έφοδο στην εξουσία και αδιαφορούν απολύτως για της συνέπειες. Απειλούν να καταστρέψουν σε μια στιγμή ότι έχτισε ο Ελληνικός Λαός για δεκαετίες. Απειλούν να εξανεμίσουν τις σκληρές θυσίες των τελευταίων ετών.

ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ.

Δεν ξέρει κανείς από πού να αρχίσει την κριτική του στις απίθανες και συχνά αντικρουόμενες θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ. 

Θα αφοπλίσουν την Αστυνομία! Όταν όλοι ξέρουν πως οι Έλληνες αστυνομικοί επιφορτισμένοι με ήδη βαρύ έργο έχουν ανάγκη από στήριξη και εξοπλισμό προκειμένου να προστατεύουν όλους μας αποτελεσματικά.


Θα ανοίξουν τα σύνορα και θα καλέσουν όλους τους μετανάστες στην Ελλάδα! Όταν όλοι ξέρουν το σοβαρό πρόβλημα που υπάρχει σε όλο τον Ευρωπαϊκό νότο.

Θα φορολογήσουν όσους πολίτες δηλώνουν θρησκευόμενοι! Σε μια χώρα που αποτελεί το παγκόσμιο κέντρο της Ορθοδοξίας.

Και φυσικά θα βγάλουν τη χώρα από το Ευρώ και την Ευρώπη γιατί μην γελιέστε. Αυτό θα κάνουν. Θα μας βγάλουν από τον πυρήνα του πολιτισμένου κόσμου, από τον πυρήνα του ισχυρότερου μπλοκ του πλανήτη, για να μας πάνε ΠΟΥ?  Σε ένα Βαλκανικό μέλλον, ή σε ένα μέλλον τύπου Βενεζουέλας. 

Αυτή είναι η αλήθεια και πρέπει κάποιος να την πει καθαρά. Μια Ελλάδα έξω από την Ευρώπη, απομονωμένη συρρικνωμένη και ευάλωτη είναι το μέλλον που υπόσχεται η αριστερά.

Μπορώ να απαριθμώ όλο το βράδυ αλλοπρόσαλλες και επικίνδυνες πολιτικές εξαγγελίες του ΣΥΡΙΖΑ. Θα σταθώ όμως μόνο στην πρόσφατη εξαγγελία της φορολόγησης της μεγάλης ακίνητης περιουσίας με συντελεστή άνω του 60 % !!! 

Ποια είναι κατά τη γνώμη τους η μεγάλη ακίνητη περιουσία? Μετά από πολύ πίεση ψέλλισαν κάτι για 500 χιλιάδες Ευρώ. Τα νούμερα όμως δεν έβγαιναν και κατέβηκαν στα 400. Σήμερα είμαστε στις 300 και το όριο πέφτει κάθε μέρα. 

Όποιος έχει ένα σπίτι θεωρείται πλούσιος και τσακίζεται αυτό μας λέει ο ΣΥΡΙΖΑ κυρίες και κύριοι. Γιατί έχουν βάλει στόχο την μεσαία τάξη. Την θεωρούν εχθρό. Μας αποκαλούν ειρωνικά «οι νοικοκυραίοι». Ένα τίτλο που φέρουμε με περηφάνια. Διότι ποιοι είναι η αποκαλούμενη μεσαία τάξη στην Ελλάδα?

Είναι ο έμπορος κι ο επαγγελματίας που αγωνίζεται στην δύσκολη συγκυρία που περνάμε να διατηρήσει ζωντανή την επιχείρηση του και να θρέψει την οικογένειά του και τις οικογένειες των υπαλλήλων του. 

Είναι ο υπάλληλος και ο συνταξιούχος που έχουν μειωμένα εισοδήματα και με δυσκολία τα φέρνουν πέρα. Είναι ο Αγρότης που παλεύει όλη μέρα με τη γη και τον αέρα και δεν ξέρει αν και πότε θα καρπωθεί τους κόπους του. 

Ναι όλοι αυτοί είμαστε οι νοικοκυραίοι, οι άνθρωποι της εργασίας και της προόδου, του μόχθου αλλά και της αξιοπρέπειας και θα μας βρουν μπροστά τους, θα είμαστε εκεί να υπερασπιστούμε τους κόπους και τις θυσίες μας, θα δώσουμε τον αγώνα τον καλό, αυτή η παράταξη και όλοι οι έλληνες, για την ασφάλεια την ευημερία και την προοπτική ενός καλύτερου αύριο. 

Η προοπτική αυτή είναι αληθινή.

Όταν παραλάβαμε την διακυβέρνηση πριν μόλις 2 χρόνια η χώρα δεν ήταν απλώς στο χείλος του γκρεμού. Ήταν σε ελεύθερη πτώση. Θυμηθείτε ότι ψάχναμε τον «πάτο στο βαρέλι». 

Μέσα σε πολύ δύσκολο διεθνές περιβάλλον καταφέραμε να κρατήσουμε τη χώρα στο Ευρώ, να σταθεροποιήσουμε την οικονομία, να επιτύχουμε πλεονάσματα. Ήδη είμαστε στο επόμενο στάδιο και διαφαίνονται τα πρώτα σημάδια ανάκαμψης. 

Ο προϋπολογισμός του 2015 , και σημειώνω πως πλέον οι προϋπολογισμοί όλων των κρατών μελών ελέγχονται από την Ευρώπη και τηρούνται κατά γράμμα, ο προϋπολογισμός του 2015 που ήδη ψηφίστηκε, προβλέπει θετικούς ρυθμούς ανάπτυξης της τάξεως του 4% !! 

Είναι εντυπωσιακό μετά από τόσα χρόνια ύφεσης που ζήσαμε δραματικά όλοι. Το 2015 είναι χρονιά ανάκαμψης και ανάπτυξης. Είναι το τελευταίο βήμα της μεγάλης προσπάθειας που κάναμε όλοι οι Έλληνες. Δεν θα αφήσουμε κανέναν να τα βάλει σε κίνδυνο όλα αυτά. Να εξανεμίσει τους κόπους και τις θυσίες μας. 

Αν νομίζει ο κ. Τσίπρας ότι παίζει καλό νταούλι και ζουρνά, να τον φέρουμε εδώ τις Απόκριες. Όχι βέβαια ότι θα καταφέρει και τίποτα μπροστά στους Ψαθάδες και τους Παζαρέντζηδες. Γιατί αυτοί είναι γνήσιοι οργανοπαίχτες, βγαλμένοι μέσα από τα σπλάχνα της παράδοσης μας, και όταν παίζουν ζουρνά, ανασταίνονται οι ψυχές και αστράφτουν οι πάλες. Ας προσπαθήσει παρόλα αυτά ο κ. Τσίπρας να παίξει στη Νάουσα την Παπαδιά. Ίσως μία νέα καριέρα τον περιμένει. Γιατί Πρωθυπουργός, δεν θα γίνει. 

Γιατί δε θα αφήσουμε κανέναν να παίξε την τύχη της χώρας στα ζάρια.

Αυτή η παράταξη από τον γεννήτορά της εθνάρχη Κωνσταντίνο Καραμανλή, μέχρι τον σημερινό πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά κράτησε πάντα όρθια την χώρα στις κρίσιμες στιγμές. Το ίδιο θα κάνει και τώρα. 

Σας καλούμε όλους να ανταποκριθούμε στην κρισιμότητα των στιγμών. Να δώσουμε τον αγώνα για το μέλλον της χώρας, για την ευημερία των παιδιών και των γερόντων μας.

Θα νικήσουμε! Και θα οδηγήσουμε τη χώρα στην σταθερότητα την ασφάλεια και την πρόοδο.

Σας ευχαριστώ».

Σχετικό link της ομιλίας στο https://www.youtube.com/watch?v=RZgtBNwNs5c&feature=youtu.beΣτο «Κεντρικό Magazino» του ραδιοφωνικού σταθμού ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 μίλησε ο Λάζαρος Τσαβδαρίδης
  
Στην εκπομπή «Κεντρικό Magazino» του ραδιοφωνικού σταθμού ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 στην Αθήνα και στους δημοσιογράφους Κέλλυ Κοντογεώργη και Γιώργο Βούλγαρη, μίλησε το Σάββατο 17 Ιανουαρίου ο Υπ. Βουλευτής ΝΔ Ημαθίας Λάζαρος Τσαβδαρίδης, για θέματα της τρέχουσας καυτής πολιτικής επικαιρότητας.  

Ο κ. Τσαβδαρίδης απάντησε στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων για μία σειρά καίριων ζητημάτων της κεντρικής πολιτικής, ανέπτυξε σε γενικές γραμμές το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας για την οικονομική ανάπτυξη και κοινωνική σταθεροποίηση της χώρας και κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ με την πολιτική του δημιούργησε τεράστια αβεβαιότητα στη χώρα. Επιπροσθέτως, εξέφρασε την πεποίθησή του ότι στις επερχόμενες εκλογές οι πολίτες θα ψηφίσουν με λογική και όχι με θυμό, έχοντας το βλέμμα τους στη σταθερότητα και στην οριστική έξοδο από την κρίση που εγγυάται η Νέα Δημοκρατία.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο