Σημαντικές επιδόσεις από την προαγωνιστική ομάδα κολύμβησης του Πήγασου Ημαθίας


Πραγματοποιήθηκε η Χειμερινή ημερίδα προαγωνιστικών κατηγοριών κολύμβησης, της κολυμβητικής ομοσπονδίας Ελλάδος στις 17 και 18 Ιανουαρίου 2015, στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο Θεσσαλονίκης.

Στους αγώνες συμμετείχαν περίπου 600 αθλητές από την κεντροδυτική Μακεδονία. Ο Πήγασος Ημαθίας συμμετείχε με 22 αθλητές και αθλήτριες, με 55 συμμετοχές σε ατομικά αγωνίσματα, καταρρίπτοντας 50 ατομικά ρεκόρ!!!

Ο προπονητής της ομάδας Στέλιος Αμπατζίδης είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει τους αθλητές του σε διαφορετικά στυλ, ώστε να αναπτύξει νέους ορίζοντες στην αθλητική τους σταδιοδρομία. Οι συγκεκριμένοι αθλητές βρίσκονται σε αναπτυξιακό στάδιο και είναι σημαντικό να δοκιμάζουν τις δυνατότητές στους σε διαφορετικά στυλ κολύμβησης. Το εγχείρημα αυτό στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία, λαμβάνοντας υπόψιν το εντυπωσιακό αποτέλεσμα των 50 ατομικών ρεκόρ σε 55 ατομικά αγωνίσματα. Ο προπονητής ικανοποιημένος από τα αποτελέσματα των αθλητών, λειτουργώντας σε ένα απολύτως ελεύθερο περιβάλλον, απολαμβάνει την απόλυτη εμπιστοσύνη της διοίκησης του συλλόγου και των γονέων των αθλητών.

Στου αγώνες συμμετείχαν οι αθλητές και οι αθλήτριες:

12 ετών: Ίτσκου Ελένη, Μπρούσα Βιβιάννα, Τσανακτσίδου Βασιλική, Αντωνιάδης Θεόδωρος, Πασίδης Απόστολος, Πράγιας Αναστάσιος-Θεόδωρος.

11 ετών: Τριγώνη Χριστίνα, Μπόγκοτς Ελλένη-Μιχαέλα, Αντωνιάδης Βασίλης, Αποστολίδης Γιώργος, Ζέζιος Γιώργος, Τσανακτσίδης Άγγελο.

10 ετών: Παπαδοπούλου Σταυρούλα-Μαρία, Δοβλέτογλου Γεώργιος-Ιωάννης, Θυμιόπουλος Κωνσταντίνος, Κωνσταντινίδης Κωνσταντίνος, Λαζαρίδης Φίλιππος-Τηλέμαχος, Μπρούσας Αλέξανδρος, Πασίδης Χαράλαμπος.

9 ετών: Αντωνιάδου Ελένη, Μπαϊρακτάρη Στέλλα, Οικονομίδης Γιώργος.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο